Lucynko, piękne zdjęcia z ogrodu!! Jakie hosty już duże!
Przepraszam, że dawno nie zaglądałam- tydzień temu mieliśmy I Komunię Pawełka, a teraz przyplatało Mu się zapalenie płuc...
Pozdrawiam Cię serdecznie
Moniko pozdrów Pawełka i ucałuj go ode mnie Ja zaglądam do ciebie,ale jakoś noc nie piszę Małgosiu te goździki nie tylko są piękne ,ale także pięknie pachną Jeśli chodzi o spotkanie u Igi to raczej będę,ale to zależy tylko i wyłącznie od dziewczyn czy mnie zabiorą
Witaj Ale nachodziłam się po Twoim ogrodzie Super wyglądają Twoje roślinki
Poza tym widzę różnorodność kwiatów elegancko wyeksponowanych SUPER efekt gratuluję...Lucynko
Lucy , takie jak ta przy płocie rosną w pobliskim lesie. Mają także w szkółce leśnej . Co to za róża A wielkokwiatowe ,,czarna rozpacz''. Moje znacznie lepiej . Jedna padła a dwie takie jak Twoje , reszta całkiem , całkiem
Stasiu dziękuję za odwiedziny Teraz trochę kwiatków kwitnie to mogę robić zdjęcia Tadziu po zimie róże normalnie tragedia ,a ta przy płocie nie wiem,jaka to odmiana,bo mam ją od sąsiada i muszę przyznać,że od jesieni sporo urosła i kwitnie obficie Amalio dziękuję bardzo Iwonko ta róża rośnie do 2m więc chyba by się nadała
Iwonko ona u mnie rośnie szybko,od jesieni urosła około 50cm Dziś znowu słonecznie więc czas na leniuchowanie. Po obiedzie jadę na działkę i zasiadam na leżaczku
A to moje pomidory obecnie i papryka na balkonie
Lucynko, wybacz, wieki nie zaglądałam do Ciebie. Ale trochę lektury poczytałam i już wszystko wiem. Muszę zamówić u Ciebie różne kolory liliowców i sporą odnogę tej róży " przy płocie". Może coś da sie z tym zrobić Lucynko? Pomidorki rewelacyjne i w ogóle czyściutko na Twojej działeczce. Ale sporą ją masz, myślałam, że to coś w kwadracie i o wiele mniejsza. To trochę się napracujesz z kosiarką. Pozdrawiam i pamiętam o Tobie. Myślę, że spotkamy się u Igi. Nie wiem czy termin dobrze pamiętam 16 czy 17.06?