Renatko co Ty powiesz a gdzie założyłaś ten wątek?Ja myślę że my nie możemy nic zmieniać tylko moderatorzy.Załóż właściwy na dobrym miejscu a tamten usuną.
no właśnie mój teżprzemo1669 pisze:Witam
masz piękne roślinki. będę do ciebie zaglądał regularnie![]()
Zaintrygował mnie twój avatar, bo film Avatar to mój ulubiony film
To może się tam uwale pośrodku i będzie figurka hipopotamaczar_na pisze:Ewo zadajesz zagadki na które sama nie znasz jeszcze odpowiedzi ! tego jeszcze nie grali !!![]()
Dobre prawda,zrobiłam to z premedytacja![]()
A może po bokach jakieś śliczne kwiatuszki a w środku jakieś naczynie, które bedzie robić za poidełko dla ptaków ?
np. http://buduj.net/images/stories/inspira ... idla_5.jpg
fajne zdjęcie,tylko na początku myślałam że to szczur hihi
Marzy mi się coś ciurczącego w ogrodzie a przy okazji ptaki mogłyby do woli korzystać.
Właśnie po srodku musi coś byc fajnego.
na murkach myślałam że będą roślinki, można by było też usiąść i byłoby przyjemnie.W takiej misie można by było browarki chłodzić (gdyby woda była tam chłodna)
Myslałam o: palenisku ale jedno mam już tylko że ozdobne,poidełko jedno ma być przy kręgu z kamieniami tam gdzie pisałam że beton muszę poprawić,na razie ptaki kąpią mi się w oczku.Jedno ciurkadełko chciałabym mieć na tarasie bo jest blisko kontaktu.W sumie tam tez by mogło być,tylko trzeba by było kabel ciągnąc....
Jeszcze nie wiem ale ma być tam coś fajnego-jeszcze pomyślimy![]()
Jak pogoda dopisze to będę w week poprawiała bloczki i lała beton
![]()
ps. Ewo musisz się trochę wystawić na jesienne słoneczko boś chorobliwie wręcz sina
Co uprawiam to co widaćprzemo1669 pisze:to fajnie, że mamy taki sam ulubiony film![]()
A co takiego uprawiasz na Pandorze?