Halinko, czyli zdjęć już nie muszę robić. Klipsy fajne i mam nadzieje, że sie przydadzą.
Marta, czy ty przypadkiem nie jesteś belfrem od polskiego?

Rzeczywiście, efekt mógłby być ciekawy. Pomidory koktajlowe u mnie tez będą sadzone między ozdobnymi. Część do szklarni, część do gruntu. Od kiedy zasmakowałam w tych odmianach, nie wyobrażam sobie, że miałoby ich nie być. Pomidor to zresztą moje ulubione letnie pożywienie. A co do pracy jestem na półmetku, jeszcze z tydzień, półtora i będzie koniec. Tyle, że niestety jutro i w niedziele muszę być w Rzeszowie
Łano, ja też mączke kupiłam po raz pierwszy, oczywiście za namową forum
Reniu, ja pojechałam z teściową. I dobrze, bo sfinansowała część zakupów
Vita, nie wiem, ale podejrzewam, że to "zasługa" forum

Nawet nie masz pojęcia jak chciałabym się zająć "porządną" robotą i wreszcie poczuć to miłe zmęczenie ( i ziemie pod paznokciami).
Comcia -witaj, nawet nie miałam pojęcia, ze Lidl ma taki cykl dostaw.
Basiu, miło mi

Nie chce mi sie wierzyć, w to co piszesz oczku, ale to bardzo miłe. Azalie bardzo lubię, między innymi za te ogniste barwy i nawet Juanita, mimo kontrowersyjnego zestawienia kolorów mi sie podoba, Tym bardziej, że kwiaty ma ogromne. Czy pachnie?... sama nie wiem. Rośnie u mnie w takim dość przewiewnym miejscu i jakoś nie zwróciłam uwagi na zapach. Na pewno mniej intensywnie niż Irene Koster - goździkowa
Aniu, ja tez dopiero pierwszy raz na nią trafiłam.
Asia, myślisz, że taka petycja zadziała? To wysyłajmy

Byle tylko ceny nie podnieśli