O kurka.... i kogucik ale superaśne zdj...szczególnie podoba mi się pajęczyna i to ostatnie....ta ławeczka,i te wiszące suchości Iiiii...ten murek sliczny....
Wiesz,mam też szczawik w ogrodzie...ale z zielonymi listakami-tyle że bulwek zapomniałam wykopać....ciekawe czy wyjdą na wiosnę
Pajęczyna kapitalna, niczym sieć na krople wody. Zdjęcie z domkiem też bardzo ładne . Co jest w tym domku? A może to studnia? Ostatnie zdjęcie też bardzo ciepłe. Oj, podobne klimaciki nam się podobają.
Marcin, murarki może znajdą upodobanie w Twoim piwie.
Mateuszu jestem z rewizytą. Ale się tu u Ciebie dzieje. Dla nowicjusza to tylko do pozazdroszczenia. Przeczytałam, że zamierzasziać maciejkę w doniczkach. Ja to robię od kilku lat, poniewaz uwielbiam czuć jej zapach gdy siedzę wieczorek po ciężkiej pracy z małym co nieco na tarasie. Chruzantemy też uwielbiam, z resztą czego ja nie uwielbiam. Czy ty je zostawiasz na zimę, czy co roku masz nowe sadzonki?
Mateuszu wpadam z rewizytą Widzę, że brniesz do przodu jak burza i masz się czym pochwalić, bo te oczko to jest rewelacyjne, takie już "dojrzałe" a i okolice, jest na czym oko zawiesić. Zauważyłem, że już poczyniłeś spore zakupy, będzie co oglądać w nowym sezonie. Pozdrawiam
Mateuszu
Podobają mi się bardzo Twoje jesienne ostatki, późne kwiaty z kroplami deszczu no i te suszki
Pęczki suszonych roślin i dynie wyglądają klimatycznie i nastrojowo
Też żem ciekawa, czy chryzanty zimujesz
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki