Fabiolka tylko chwalić,a zaraz coś nawywija Właśnie dzisiaj ,w zasadzie przed chwilą koleżanka nas pięknie określiła włoska czytaj temperamentna rodzina Jak będzie tarasik pochawlę wcześniej nie A stół dużachny 170 na 115 będzie się działo
Zapomniałam dodać mam tarasik i jeden dzień wolnego jutro zdam relacje z moich jednodniowych potyczek z ogrodem dziewczynki Za wiele nie zrobię ,ale będę się starała
Oj,Marzenko-dzieje sie u Ciebie....oj dzieje.....i to same dobre rzeczy.....a eMa pochwal....i pokaz śliczny taras po cudnum stoliku-a potem pożycz mi twojego eMa na tydzień....też mam taras(dach) do roboty.....a mój się do tego nie nadaje.....paskuda jakaś....2 lata czekam chyba ubile-i tak mnie każdy sąd wybroni
Lelije cudne....ale zuraweczki....mniaaaam
No faktycznie coś mało jesteś .
Marzenko stół jest świetny-też bym taki chciała .
Może jak Jędrula skończy podeślesz go do mnie?
Widziałaś co jest do zrobienia-chłop nudzić się nie będzie .
Przy takim tempie mój w nawet w przyszłej dziesięciolatce nie skończy .
Widzę, że Agnieszka72 zaraziła już nawet Ciebie żurawkomanią. Ale to fajnie, bo żurawki warte są zachodu. Niewiele jest tak mało kłopotliwych roślin w ogrodzie.
Lilie też pieknie Ci kwitną. podoba mi się zwłaszcza ta biała.
Takiego stolika to nikt nie ma
Witam dziewczynki jest piekny upalny dzień a ja mam wolne no prawie wolne będę musiała na kontrolę wpaść do pracy,mam nadzieję ,że krótką
Tak jak obiecywałam wkleję dalsze poczynania mojego Jędruli dzielny chłopina to trza pochwalić,oby nie za mocno bo zaraz się zbiesi wiecie same jak to z chłopami bywa No więc zaczynamy tarasik w paru odsłonach
No a teraz to z czym walczyłam wczorajsze popołudnie i dzisiejszy ranek Moje ukochane pretensje w końcu znalazły spokojna przystań,oj naczekały się ślicznoty,naczekały teraz ja czekam na festiwal kwitnienia
Jako obwódkę rabaty wykorzystałam gruz ,czyli pokruszone płytki chodnikowe,cały ten teren zamierzam wyrównać i podsypać ziemią,a następnie zasiać trawkę
To jeszcze nie wszystko co chciałam zaprezentować hahahaha jaka ja samochwała jestem Wczoraj zagospodarowałam też plac pod płotem rdesty juz się zaczynają wić,będzie kurtynka zielona bardzo mnie to cieszy
Marzenko ale ta Twoja działeczka nabrała uroku ...tak ładnie ...chyba ktoś ma na ciebie dobry wpływ tak jak na mnie ....
tarasik superowy ...no a te kufry ...co będziesz w nich trzymać .???