Witam Przemiłych Gości w swoich progach.
Wiolo i Agnieszko 
chlebek na zakwasie wychodzi zawsze bez zakalca, odwagi i można tworzyć różne smaki aby dogodzić podniebieniu.
Misiu 
gorące mleczko takie prosto od krówki to już wspomnienia u nas we wsi jest ich 6 sztuk, do fermy krów - 10 km.
Krysiu 
częstuj się proszę.
Tajuś 
Od dwóch lat zabawiam się w piekarza chleba, ciągle eksperymentowałam mieszając różne składniki nadające się na chlebek i powstawały nowe smaki.
Moja siostra Gosia jest "Mistrzynią z Dyplomem w pieczeniu chleba" woj Lubelskiego. Do Lublina upiekła 50 różnych rodzajów.
Pracuje zawodowo a chleb to jej hobby... na kiermaszach w Lublinie, Chełmie. Biłgoraju Jej chleb był rozchwytywany, cześć rozdawała. Stoisko Dołhobyczowa było najbardziej oblegane....
Jadziuś 
moja Chrześnica z Gliwic (córka najlepszej mojej kol ze szkoły średniej)też piekła chleb z formy z mąki sklepowej. Przybywając u nas na wakacjach, zmieniła upodobania Jej córeczka Lenka którą przedstawiałam jadła mój chleb - tak po prostu sam. Wyjechali od nas z różnymi rodzajami mąki zakupioną we młynie. Poprosiła tel abym znowu kupiła Jej taką mąkę a Ona specjalnie w Święta będąc u rodziców w odległym o 60 km mieście przyjedzie do nas po odbiór mąki.
Dzisiaj skorzystałam z uprzejmości M ...hi,hi,hi... zabierając się z Nim do miasta
kupiłam część prezentów Mikołajkowych między innymi dla mojej
Stażystki Basi - kosmetyki w eleganckim opakowaniu i Jej dziewczynek:
Oliwce 5 lat wózek i lalkę o takiej marzyła, starszym dziewczynkom -
Anitce i Asi pozytywki okolicznościowe i jaśki , słodycze i owoce.
...wybór lalek mnie zaskoczył -
...- co takie maleństwo potrafi...