Ogródek AGNESS cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś, jestem zachwycona Twoimi roślinkami, kompozycjami i w ogóle ogródkiem :D Ten ciemny irysek wspaniały :shock: - ma przepiękny kolor :D :wink:
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Agnieszko, cudnie u Ciebie !!! Jestem oczarowana Twoim ogrodem :D Kompozycje ogrodowe super !!!
Jak Ci się kiedyś rozrośnie ten cudny ciemno fioletowy wysoki irys, to pamiętaj o mnie :D
Wymyśliłam sobie kompozycję różowe piwonie w towarzystwie ciemnofioletowych irysów i łubinów :lol:
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Nigello, to super :D
A co u Judyty, nie mam pojęcia, mam nadzieję, że to duża ilość prac ogródkowych nie pozwala Jej na zaglądanie na forum i, że jest ok.

Przemku dziękuję :D trafiły mi się jakieś zdecydowanie niekłopotliwe funkie :wink: rosną i w cieniu i na słońcu, nawet na skalniaku, gdzie nie ma hektolitrów wody :lol: i wszędzie rozrastają się jak szalone, aż będę musiała je wiosną zmniejszać , bo zagłuszają inne roślinki :roll:

Moniś dziękuję, strasznie mi miło, że podoba Ci się mój ogródek ;:196

Halinko dziękuję bardzo :D irysek dla Ciebie zaklepany :D świetny pomysł masz z tą różowo-fioletową rabatą :D na pewno będzie piękna :D

Wczoraj mimo paskudnej pogody, chłodu i deszczu, udało mi się cyknąć troszkę fotek.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Agnieszko po prostu pięknie :D :D :D
te żółte liliowce wyglądają uroczo ......mają mnóstwo kwiatów :D :D :D
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko ale u ciebie pięknie i kolorowo. Masz już tak duże rośliny i tak pięknie rozrośnięte :)
A piesio przesłodki .:)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Witaj Agnieszko :) Jak miło i pięknie u Ciebie :) Ale rozrośnięta hosta.......ślicznie to wygląda :shock:

P.s. Super rosną roślinki od Ciebie.......każda mi się przyjęła :lol: Ślicznie dziękuję :)
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Piękne,malutkie,różowe zawilce :D .
Nie oparłam im się na targach :lol: .
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu dziękuję bardzo :D Liliowiec ma już wiele lat i każdego roku obsypany jest kwiatami :D jest całkowicie bezproblemowy :D Już nie mogę się doczekac, kiedy otworzą się kwiaty na wszystkich gałązkach :D

Iwonko
:D dziękuję :D tak to jest z tymi roślinkami, ze na początku nie można doczekac się kiedy sie rozrosną, a później trzeba je dzielic i przesadzac, bo już są tak wielkie, ze zagłuszają inne mniejsze roślinki :roll: :lol: :lol: :lol:

Aniu :D strasznie sie cieszę, że wszystkie roślinki Ci się przyjęły :D mam nadzieję, że będą dobrze rosły :D

Aguś faktycznie te zawilce są urocze :D i trudno im się oprzec :lol: :roll: . Ja je kupiłam niekwitnące i jak otworzyły pąki, to zrobiły mi wielką niespodziankę swoją urodą :D i co ważne, niby mała , młodziutka roślinka, a ma tak dużo kwiatów :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Aguś :) Wszystko pięknie rośnie i kwitnie :) Dzisiaj szczególną uwagę zwróciłam na zawilce :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Agnieszko, piękne masz te zawilce, też bym je kupił gdyby były w mojej mieścinie. A te żółte podobne do liliowców, to co to za roślina ??
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś zawilce uwielbiam w każdej odmianie, strasznie jestem ciekawa, czy zakwitną moje kupione w tym roku japońskie. Trocę przeszły przez remont, ale mam wielką nadzieję, że się zregenerują :roll:

Marcinie, myślę, że w końcu trafisz na zawilce, obserwując Twoje zakupy, widzę, że często pojawiają się u Ciebie rózne piękne roślinki :D A co do żółtej roślinki to faktycznie liliowiec, mam 2 kolorki żółtego ten ciemniejszy, który pokazywałam i jaśniejszy- cudownie pachnący, który dopiero otworzył jednego kwiatuszka, też go pokazałam na ostatnich fotkach:D
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Agnieszko, piękna jest ta zieleń podeszczowa.Słonko jest Ok, ale zdjęcia lepiej wychodzą w pochmurną pogodę.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Agnieszko mimo paskudnej pogody wprost przeciwnie Twoje roślinki pięknie wyszły w tych kroplach deszczu ;:109
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aguś. Piękny ten zawilec wielosieczny. Też udało mi się w ubiegłym tygodniu kupić, ale jeszcze siedzi w doniczce. Nie dałam rady dziś zawieźć go na działkę. We Wrocławiu dziś w ciągu dnia nie padało i można było trochę popracować. U Ciebie pięknie kwitną wczesne liliowce, moje, które w tym roku dostałam od Comci już przekwitły, ale podobno potrafią powtórzyc kwitnienie. Nie wiem jak z nimi postępować, gdyż zabawę z liliowcami dopiero w tym roku zaczęłam. Zazdroszczę kwitnącej czerwonej krzewuszki. :lol: :lol: :lol:
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Agnieszko, piękne roślinki masz w ogrodzie, ślicznie się prezentują iii jestem pod wrażeniem kompozycji ogrodowych - super !!!
Pięknie dziękuję za iryska ;:168
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”