Tomko zaszokował mnie tuj fuksjowy balkon musisz być pasjonatem tych kwiatów
Hortensja też u Ciebie cudna... ech masz to szczęście że masz już piękny ogród i możesz tylko go dopełniać, odmładzać i podziwiać
Cześć Tomek, odwiedziny u Ciebie to jak zwykle moc pięknych roślin. Mam nadzieję, że kiedyś dobrnę do takiego stanu w moim śmietniku. ;-D PS. Powojnik cudo.
dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa
Jola ,dalej pomagam w remontach,trochę też pracy w ogrodzie i tak to czasu brakuje na wszystko
wstawiam pare aktualnych fotek
Witaj Tomku mimo tej brzydkiej pogody ,ogród pięknie kolorowy .
Ja zachwycona jestem Twoją hortensją piękny okaz .
Ja na swoje muszę poczekać tylko te sadzone w zeszłym roku już zaczynają inne były przesadzane i dzielone i jest z nimi problem po kilka kwitków będą miały ale później .
Genia
Tomku nie mogę się napatrzyć na Twój ogród wszystko takie wystrzyżone i zadbane,,,,widać że lubisz to co robisz....
Tomku aleś obciachał hakuro a czemu tak krótko a próbowałeś ukorzenić gałązki?
Ja na wiosnę próbowałam ale chyba nici z przyjęciem
Jola ,nie ukorzeniałem gałązek ,a krótko ?była już za duża i zasłaniała mi klona,a teraz si zagęści Genia,hortensje mam dwie ,mają już jakieś naście lat ,to nie dziwne że urodziwe,spróbowały by nie
Jola mnie ubiegła albo może ja z tych bardziej nieśmiałych , bo już wczoraj rano miałam ochotę wnieść protest z powodu braku zdjęć
Wyobraź sobie urosły mi następne 3 grzybki - wszystkie w okolicy rh - to dobrze prawda świadczy o kwaśnej glebie. W ten weekend posadziłam Susane, ale nie porobiłam zdjęć - brak czasu. Próbuję reanimować kilka krzaczków, które ucierpiały z powodu nadmiaru wody. Nie wiem co robić z tą moja gliniastą ziemią
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3