Na leśnym balkonie

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

Z tego, co nam wyliczył wet, 5 tyg. to około 1000 zł, a tygodni będzie 19. Takie przynajmniej jest założenie, nie wiadomo, jak sytuacja będzie się rozwijać. Ona ma chemioterapię, nie radioterapię. To jest b. złośliwy rak, ale poddaje się leczeniu w ten sposób, że może nastąpić na jakiś czas remisja i pies nie cierpi. Gdyby leczenie miało jej sprawić ból, to bym tego nie robiła. A wicinać nie ma czego, bo u niej wystąpiła postać wieloogniskowa - zaatakowane są węzły chłonne na całym ciele. Każdy rodzaj raka wymaga innego traktowania - może w waszym przypadku po prostu nie nadaje się do tego typu leczenia. Mijka ma chłoniaka.
LeNko nie bardzo wiem, co Ci powiedzieć. Ja nie zbieram składek;) tylko wystawiłam na sprzedaż przedmiot na uczciwych warunkach - to chyba jest w porządku?:) Zresztą chciałam tylko poinformować, mam nadzieję, że tak to zostanie odebrane;) Wyłącznie umowa prawna (taką się zawiera na All.) - ja sprzedaję, ktoś kupuje. Przedmiot za uczciwą cenę. I tyli. Nie chciałabym się nad tym rozwodzić, żeby nie być posądzoną o manipulację, ok?;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p
Od: 15 mar 2009, o 13:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tinka w zeszłym roku została uśpiona też chyba miała chłonniaka ??? ale pewna nie jestem :( Miała chyba 2 operacje w tym usunięcie całych narządów rozrodczych wewnętrznych i zewnętrzne guzki co jakiś czas jej usuwali ( tłuszczaki czy jakoś tak to się nazywało) miała 15 lat i dostała wylewu sparaliżowało jej jedną część ciała :( Ale pięknego wieku dożyła i na pewno szczęśliwa była bo wszyscy ją jak dziecko kochali a z nami jak jeszcze z moim mężem chodziłam to zawsze spała :)
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Ojej przykro mi Izo.. niestety nie powiem Ci, co to było, bo nie jestem lekarzem. Wiesz, chłoniak jest chyba w jakimś sensie gorszy od innych, bo umiera się bardzo szybko.. bez leczenia od wykrycia objawów pies żyje kilka tygodni. Potem, zależnie od szans, statystycznie pół roku do nawrotu. Zdarza się, że 8-12 miesięcy (tak twierdzi wet-onkolog). Mam nadzieję, że Mijce się uda żyć właśnie trochę dłużej.

A to moje zwierzaczki - rozwalone w budzie, którą postawiliśmy w mieszkaniu - czują się tam bezpiecznie i - jak widać ;) - wygodnie;) Widać nawet kość do żucia hihi;)
Mijka to ta z lewej;) z prawej szkodnik o imieniu Demolka;)

Obrazek
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

:oops: No właśnie popełniłam gafę :evil: . Już dawo śledzę losy twojego psiaka i jego choroby i jest mi bardzo przykro. Ja po głupich chomikach płakałam jak bób.
Masz racje aukcja na all, jest bardzo dobrym i uczciwym sposobem na uzyskanie takich efektów na jakie liczysz.
Przepraszam że to odebrano inaczej
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Madziu ;:12 ja właśnie się bałam cokolwiek pisać, żeby mnie ktoś źle nie odebrał.
A po chomiku płacze się tak, jak po psie, jeśli się go kocha i jest ważny w czyimś życiu.

A teraz, żeby nie zrobiło się za smutno, pokażę Wam coś, co stoi u teściów - to wiekowy gruboszek, jego pień wygląda tak:
Obrazek

Co Wy na to?:)
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
jardin
1000p
1000p
Od: 7 sie 2007, o 14:26

Post »

:shock: jaki wielki , wystawiają go na zewnątrz w okresie letnim?
i prosiłabym o fotkę całego drzewka jeśli oczywiście można ;)
Pozdrawiam
Aśka
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

On był tak olbrzymi, że go podcinali i wystawili w końcu na klatkę. Jest lekko ogrzewana. Mam zdjęcie całościowe, ale robione komórką, słabej jakości. Będę u nich we wtorek, to zrobię aparatem;)
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

;:111 Niezły ma pień, musi pięknie wyglądać w całości. Zastanawiam się ile lat trwa wychodowanie takiego cudeńka.
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Hm... z tego, co pamiętam, to około 20-25 lat. Jest tak ciężkie, że trudno byłoby je ruszyć. Proponowali mi je, ale nie mam gdzie postawić.. :?
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

Ale superaśne czekam na zdjęcie całości :) Jeszcze takiego wielkiego nie widziałam :shock:
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przykro mi z powodu choroby Twojej suczki,gruboszek to niezły okaz.
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Trzymam kciuki za sadzonki begoni.Ja próbowałem z trójkącikami,liściami i nic z tego mi nie wyszło :oops: :oops:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Ojej Mirku szkoda.. mam nadzieję, że mnie się powiedzie.
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p

Post »

Na pewno dasz radę i nasze oczy będą się jeszcze cieszyły Twoimi pięknymi okazami :)
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”