Widzę, że szalejesz na al .... jak ja
Storczyki patrysi
- kasiunieczka_32
- 1000p

- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki patrysi
Patrysiu, świetnie to wygląda i pewnie będą się też dobrze czuły.

boję się trochę na razie je ruszać z koszyczków bo takie są delikatneZabka_Monis pisze:Fajny pomysł z tą łupinką kokosowąJa to bym chyba je nawet wywaliła z tych koszyczków i wszystkie do łupinki w sphagnum
może za jakiś czas, na ten czas wstawiłam im do środka włókno kokosowe lekko zwilżone :P
Patrysia
a co ciekawego zakupiłaśkasiunieczka_32 pisze:Patrysiu, świetnie to wygląda i pewnie będą się też dobrze czuły.![]()
![]()
Widzę, że szalejesz na al .... jak ja![]()
![]()
Patrysia
to teraz trochę moich własnych kwitnień
malinowy zakwitł w tym półroczu po raz drugi moim już kwitnieniem z czego się ogromnie cieszę

keiki ma już w pełni rozwinięte cztery kwiaty ale o korzonkach ni widu ni słychu
uparciuch jeden ale za to dolne keiki rozwijają swoje listki

malinowy zakwitł w tym półroczu po raz drugi moim już kwitnieniem z czego się ogromnie cieszę

keiki ma już w pełni rozwinięte cztery kwiaty ale o korzonkach ni widu ni słychu
uparciuch jeden ale za to dolne keiki rozwijają swoje listki

Patrysia
- kasiunieczka_32
- 1000p

Maluszki: pahl. corningiana, violacea, cornu-cervi, cornu-cervi dark, tetraspis, parishii, hieroglyphica, stuartiana var nobilis, venosa, kingidium philippinesis, dendrobium ypsilon, bulb. sanguinepunctatum, paph. sukhakuli. I jeszcze kilka dorosłych. I właśnie przeglądam zaktualizowwany o..garden i znowu kilka do koszyka wrzuciłam
Kilka z tych maluszków odkąd jest u mnie wypuściło korzonki, więc na razie nie ma oznak złego traktowania, ale się nie napalam i czekam spokojnie
Bardzo bym chciała zebrać wszystkie botaniki phalków.
-- 3 cze 2010, o 18:29 --
Ależ cudowny ten malinowy

Kilka z tych maluszków odkąd jest u mnie wypuściło korzonki, więc na razie nie ma oznak złego traktowania, ale się nie napalam i czekam spokojnie
Ależ cudowny ten malinowy
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale piękności... i tyle cudeniek sobie kupiłaś...
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no toś poszalała kobieto, zakupy z wyższej półkikasiunieczka_32 pisze:Maluszki: pahl. corningiana, violacea, cornu-cervi, cornu-cervi dark, tetraspis, parishii, hieroglyphica, stuartiana var nobilis, venosa, kingidium philippinesis, dendrobium ypsilon, bulb. sanguinepunctatum, paph. sukhakuli. I jeszcze kilka dorosłych. I właśnie przeglądam zaktualizowwany o..garden i znowu kilka do koszyka wrzuciłam![]()
![]()
Kilka z tych maluszków odkąd jest u mnie wypuściło korzonki, więc na razie nie ma oznak złego traktowania, ale się nie napalam i czekam spokojnie![]()
Ależ cudowny ten malinowy![]()
![]()
ja na razie stopuje bo z innymi zakupami wydałam sporo z czego małżonek nie zadowolony
Patrysia
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
Wszystkie są śliczne ale malinowy podoba mi się najbardziej.
malinowy to mój ulubieniec jak one wszystkie zresztą, trudno się im oprzećEdyta 74 pisze:Wszystkie są śliczne ale malinowy podoba mi się najbardziej.
Patrysia
- kasiunieczka_32
- 1000p

No pięknie
Czy to znaczy że trzymałaś ją w szklarence "azalia" z al.
Czy to znaczy że trzymałaś ją w szklarence "azalia" z al.
Piekne te twoje storczyki a keiki....musze sie przyznac ze tez sie doczekałam jednego i jestem z niego niesamowicie dumna.