Ewuniu. Sama nie wierzyłam, że coś z tego będzie. Weszłam w styczniu do sklepu CN na placu Bema i były przecenione cebule hiacyntów i krokusów. Wzięłam na zasadzie co będzie to będzie. Był to wydatek groszowy. Byłam w styczniu na działce zawieźć ptaszkom ziarna, a ponieważ ziemia była akurat rozmarznięta wsadziłam wszystkie te cebulki. Myślałam, że w tym roku nie zakwitną, ale już będą w ziemi. A tu taka niespodzianka. Widać zdążyły się ukorzenić i teraz zakwitają.
Dalie znów w tym roku kupiłam, ale tylko kilka karp, gdyż nie mam ich jak przechowywać. Z tych samych względów nie sadzę mieczyków już od dwóch lat.
Krysiu! Przyjmij również ode mnie gratulacje z tytułu złotej karty!
Wiosnę masz niesamowitą. Aż się nie chce wierzyć, że zaczynają u Ciebie kwitnąć narcyze, sasanki i fiołki
Aduś, widze że tez sie spozniłam, gratuluje a kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi zatem przychodzę z prowiantem w płynie
żeby nie robic kłopotu, a ktos sie przyłączy? na pewno
i damy radę to obalić
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Dzięki Kochane za wizytę. Taro, jak dziś zaproszę całą ekipę forumkową "Wrocław i okolice" to na pewno to wszystko poleci. Ale dzięki za uzupełnienie zapasów.
Karolku. Również miło było Cię i wszystkich innych poznać i zobaczyć. Zdjęcia zrobił Grzesiu - są w jego wątku - juz widziałam. Pozdrawiam serdecznie i do następnego spotkania.
Krysiu miło mi Cię poznać . Widać ,że spotkanie się udało pogoda dopisała. Oglądałam zdjęcia u Grzesia są podpisane . I dlatego miło mi Was wszystkie poznać Dalu ,Jolu, Olu ,Mariolko no i Grzesia też . Szkoda ,że to tak daleko ten Wrocław . Życzę Ci Krysiu miłego wypoczynku po tak miłym spotkaniu forumków