Cześć Krzysiu!
Moje cudo chyba powinno znaleźć się w Twoim wątku
Kolejny rok cuduje ...
Zobacz proszę mój trudny w uprawie wawrzynek wilczełyko ,on tak wygląda w realu,
zdjęcie nie jest przekłamane ...
i co ja mam myśleć o nim?Co z nim zrobić?
Podobnie jak Rysiu, ja także miałam problem z fotosikiem i za groma nie udawało mi sie
dodać zdjęć korzystając z drugiej opcji / coś moja mózgownica nie łapie, pomimo instrukcji Czarodzieja/
Można by powiedzieć, że w długi weekend zaglądałam do kielichów ... tulipanów:lol:
Krzysiu;praca jest praca, czy to świątek lub piątek,to trzeba iść.Co to za białe krzewy?na 1.zdjęciu.Tulipany zawsze ładne,ale 3i4 zdj.to, to samo,a może chciałeś coś innego pokazać,albo tak wyszło.Ale to nie feler.
KaRo;pokazała Wilczełyko,czy ta roślina lub owoce nie są trujące?tak mi się coś o uszy obiło.
Ela;obyś zawsze zaglądała do tak pięknych kielichów.
Byliśmy dzisiaj z Żoną na malej wycieczce ok.30km.od Torunia w m.Nieszawa niedaleko Ciechocinka.Tam przez Wisłę przepływa jedyny tego typu prom(wzór promów amerykańskich).Pogoda słoneczna,wypad udany.Wkleję parę fotek.
Wszystkich Pozdrawiam Ryszard.
1.Wisła w Nieszawie 2.Prom płynie z drugiego brzegu. 3.Prom dobija do przystani. 4.Panorama Nieszawy.
Witaj Krzysiu !pięknie i kolorowo, myślę że dziś nic mi nie przeszkodzi M coś tu ustawiał i poprawiał wracając do pięnych magnoli to ja pokaże pąki mojej
Witajcie Kochani
Bardzo się cieszę że jesteście ze mną mimo że ostatnio nie
bardzo mam okazję na zaglądania na Wasze wątki.
Jeszcze troszkę i wszystko nadrobię. Krysiu faktycznie cudak z tego wawrzynka. Strasznie mi się podoba ale nie będę go zachwalał bo kwiaty
tego nie znoszą Naprawdę ciekawy. Ja myślałem że tylko wczesną wiosną są atrakcyjne wawrzynki a Twój
pokazuję że i koniec wiosny jest mu nie straszny i chwali się pięknymi liśćmi. Iwonko jaka szkoda że z bliska nie widać tego drzewa, ale na moje krzywe oko to jakaś ozdobna wiśnia Elu no całe szczęście że fotosik był tak dobry że pozwolił Ci na pokazanie tulipanów. Ja też ostatnio byłem
w parkowym byliniaku gdzie jest masa tulipanów i też zaglądałem do kielichów Gosiu witaj serdecznie, dzięki za odwiedziny Ryszard no to fajnie że miałeś czas na taki wypad. Zazdroszczę. Podoba mi się ten prom wygląda dziwnie
Zwiedzaliście tę miejscowość Zosiu dziękuję za fantastyczne fotki magnolii. Mam nadzieję że pokażesz ją w pełnej okazałości jak tylko się otworzy!
A teraz fotki. ostatnio dodałem dwie te same przez przypadek za co bardzo przepraszam.
Na fotkach widać piękne azalie pontyjskie. Czekałem na ten spektakl żółtej barwy kwiatów No i jeszcze jest fotka jednego drzewa... - Kto zgadnie co to za osobnik???
A bym zapomniał Rysiu tamten biały krzew to tawuła
Krzysiu;rzeczywiście piękne te azalie,dalej nie zgaduję,są lepsi znawcy ode mnie.Tawuła ładna.
Zosiu;Masz śliczną magnolię,Musisz pokazać ją w pełnej krasie.
Geniu;oczywiście szał kolorów i gatunków, inny świat.
Alina ;miło popatrzeć na drzewa obsypane kwieciem.
Wszystkich Pozdrawiam.Parę fotek z wycieczki.
1.Wyjazd samochodów. 2- 4 Prom