Anolkowe roślinki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mirabilis chętnie Cię za to ozłocę
katrina26 to nic się nie martw, mojej mamy produkuje szczepki hurtowo, masz jak w banku, także z tej o białych brzegach (choć ta już tak nie szaleje) - z tej ostatniej mam też nasionka gdyby się ktoś chciał pobawić w ramach eksperymentu

katrina26 to nic się nie martw, mojej mamy produkuje szczepki hurtowo, masz jak w banku, także z tej o białych brzegach (choć ta już tak nie szaleje) - z tej ostatniej mam też nasionka gdyby się ktoś chciał pobawić w ramach eksperymentu

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Witam!Zajrzałam do ciebie i dużou ciebie zieleni
,pięknej zieleni.Hibiskusy cudne!Ty narzekałaś na brak pojedyńczych hibiskusów, ja natomiast mam same pojedyńcze i chciałabm jakiś pełny.Będę tu jeszcze zaglądać.

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ilonko masz tyle wątków, że czytałam i oglądałam zdjęcia chyba ze dwie godziny albo lepiej
Sympatycznie tu u Ciebie. Roślinki fajniutkie i dużo ich
.
Zyczę zgromadzenia wszystkich zielistek. Powodzonka

Zyczę zgromadzenia wszystkich zielistek. Powodzonka
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak a propos's hibiskusów. Czy to jest róża chińska? Ja mam jeden egzemplarz czerwonej i w lutym muszę ją jakoś uformować bo zamiast w górę to się rozkrzacza na boki. Nieciekawie z tym wygląda. Jak zamieszczę jej zdjęcie u siebie, to może mi coś doradzicie. To tylko taka moja malutka prośba 

Moje doniczkowce i sukulenty
- anoli
U mnie goście a ja siedzę w kuchni - wybaczcie. Miło, że zajrzałyście
Moniczko dzięki, że mnie wyręczyłaś.
Chętnie pomożemy Ci Kati ufotmować różyczkę 

- anoli
Moją boni mam z forumkowych szczepeczek, bardzo długo się zastanawiała czy się przyjąć, teraz też szybko nie rośnie. Ale mam nadzieję, że do czasu. Połowę zabrała mi mama - u niej też medytuje. Więc ona taka nieskora do współpracy chyba. 

- anoli
Wiatj, N-joy'ek gdy go dostałam miał 4 listki, chciałam ukorzenić w ziemi, ale mu się to nie spodobało. Teraz stoi w wodzie - ma o jeden listek mniej.
Moje roślinki dziękują za komplement
:P
Moje roślinki dziękują za komplement