Mój jednoroczny ogród - zuzia55
Zuziu melduje że zajrzałam we wszystkie kątki:) , jak zobaczyłam gril ,meble, altanke, kratki zbierałam szczene zpodłogi. Twoj ogród zaczarowany rośnie jak szalony
czerwony kasztan mnie urzekł i biały pigwowiec , w pierwszej chwili myslałam ze o pigwie piszesz ale patrze jednak nie , a i tulipan 3 majowy
czerwony kasztan mnie urzekł i biały pigwowiec , w pierwszej chwili myslałam ze o pigwie piszesz ale patrze jednak nie , a i tulipan 3 majowy

pozdrawiam serdecznie:) Małgośka
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
BOŻENKO-chodzi Ci chyba o osteospermum,to jedna z odmian.Widziałam gdzieś na forum w innym kolorze ,są ciekawe.
AMBA-Tulipany ,to w większości podarunek z Anglii,chociaż kilka odmian dokupiłam na all u pana BK.Natomiast ten irysek jest z mniejszych,dostałam go kiedyś do zakupionych w sklepie roślin jako gratis,gdyż stał taki biedny przez 2 lata w sklepie ,nie kwitł i nikt go nie chciał.Ja mam juz 5 karp z niego w ciagu 2 lat i ok.10 osób dostało go ode mnie lub się wymieniałam na inne rośliny.On się odwdzięcza.
AMBA-Tulipany ,to w większości podarunek z Anglii,chociaż kilka odmian dokupiłam na all u pana BK.Natomiast ten irysek jest z mniejszych,dostałam go kiedyś do zakupionych w sklepie roślin jako gratis,gdyż stał taki biedny przez 2 lata w sklepie ,nie kwitł i nikt go nie chciał.Ja mam juz 5 karp z niego w ciagu 2 lat i ok.10 osób dostało go ode mnie lub się wymieniałam na inne rośliny.On się odwdzięcza.
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Zuziu
roślinki piękne.
A co to za roślinka na ostatnim zdjęciu?
roślinki piękne.

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55