Miejsce na ziemi - Ave/2008r. cz.1/
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu - ogród zimowo-bajeczny. Przyznam,że jestem pod wrażeniem tych wszystkich zabezpieczeń i ubranek. W zeszłym roku niewiele roślin miałam do ochrony przed zimą i w zupełności wystarczyły mi świerkowe gałązki. Teraz mam ich znacznie więcej i główkuję które i jak zabezpieczyć. Sporo skorzystałam u Ciebie - dziękuję!
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Ave! AVE.... melduję sie po "rajzie" i co ja widzę??????/..............wigwamy zamiast tipi!
ty to jesteś.............

ty to jesteś.............

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Ewuniu, teraz podobno jest okres zgłaszania budynków całorocznych,jak będę na emeryturze i zamieszkam na działce, to sobie sprawię kotka
do zarządów POD i ROD?
Jednym uchem wpuściłam, pamietam tylko, że chodzi o legalizację.
Bo budynki, są wyłączeniem z prawa budowlanego , obowiązującego wszystkich poza działkowiczami.
Może warto dowiedzieć się więcej, by móc potem rozbudować domek " na starość"?
Ewuni dziękuję za odwiedziny
Wiesz jak idę z pieskami na spacer wiosną to biorę parę torebek maku i tak sobie po prostu rzucam
Pierwszego roku po posianiu było go bardzo mało a z kolejnymi latami przybywało . Teraz co roku dosiewam ale bardzo mało on sam daje sobie radę .
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

Wiesz jak idę z pieskami na spacer wiosną to biorę parę torebek maku i tak sobie po prostu rzucam

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Ewuś ja też tęsknięAve pisze:Bardzo się cieszę z tej wiosny, którą przyniosłas Joluśbo okropnie tęsknię za jakimś normalnym klimatem i słonkiem
i drzewkami z listkami i kwiatkami, a nie gołymi badylkami i szarzyzną... bo nawet śnieg stopniał.