Witajcie Kochani.
Pogoda dopisuje choć w sobotę przeszłą straszna burza i gradobicie, na szczęście działka jakoś dała radę i większych strat nie zauważyłem.
Dziękuję Wam za miłe słowa odnośnie irysków, to jeszcze nie wszystkie które posiadam hehe, ale muszę pokazać trochę aktualnych zdjęć no i oczywiście huśtawkę bo już zrobiłem jej zdjęcie

U mnie jakoś to leci, powoli to nowe prace na działce jakieś tam idą, zostały mi podpory na winogron no i chciałem przesadzić moje rhodki w torf ale to już rok na mnie czeka i nie mogę się zebrać
Iwonko[Iwonka1] no ludzie czasem bezmyślnie pryskają albo nawet i specjalnie, nie mają pojęcia, że to się może źle skończyć.
Stasiu[stasia_ogrod] no nazwy moich irysków znam ale nie wszystkich

za dużo a część kupowałem jako NN, no chwasty to nic sobie nie robią, a najgorszy podagrycznik.
Beatko[Beaby] no jest ich trochę, zdjęcia to czasem coś mi wyjdzie ale to jak mam aparat, bo telefonem to kiepskawo hihi
Teresko[inka52] dziękuje za pochwałę irysków, w tym roku u mnie niestety to nie jest dobry rok dla piwonii bo przymrozki zrobiły swoje, ale co nieco pokażę
Wiolu[tulipanka] nie obejrzysz się a iryski ładnie przyrosną, moje wcale nie są jakoś długo to ich 2-3 rok u mnie
Gosiu[Margo2] no rozrasta się wszystko, ale ja na razie dzielę i na działkę nad jezioro rodzicom daję

nie wiem jak długo bo też miejsca mało.
Ewelinko[ewelkacha88] no moje róże dopiero nieśmiało zaczynają kwitnienie, no poza edenką, bo ona już od jakiegoś czasu cieszy oczy.
Andrzeju[any57] u mnie też miejsc brakuje, coraz to nowe rabaty wymyślam i poszerzam hehe
Małgosiu[clem3] już nadrabiam i huśtawka w dzisiejszym poście zagości
Ewo[ewita44] zapraszam, u mnie ogród zawsze otwarty dla zwiedzających
Kochani obiecywałem, że pokaże więc poniżej miejsce mojego odpoczynku, jak się na niej usiądzie to się nie chce wstać
A teraz trochę zdjęć z 01 czerwca :