Blueberry Natalio tulipany już kończą swój pokaz a szkoda,ale tak to jest jedno przekwita a zaczyna drugie.Teraz czekamy na kolejne rośliny .Deszczu jak na lekarstwo ,niby mają być dzisiaj burze,ale ostatnio im się nie sprawdza .Rano chwilę popadało i na tym koniec .Przydało by się go więcej bo upał .
stasia_ogrod Stasiu ja już nie mam siły latać po tych lekarzach,do tego psychicznie już mam dość .Jak na razie odpukać mam bez ataku jakiś czas ,ale ten nie wiadomo kiedy złapie

Badania ciągle robią i sami nie wiedzą od czego ta hemoglobina,ja w sumie od dziecka ją mam ciągle niską.Ciągle o nią trzymają mnie dłużej w szpitalu i tak d.. z tego i tak .Najgorsze to jest to ,że ja ciągle jestem bez sił ,ciągle zmęczona i śpiąca .Może uda mi się jakoś po połowie maja zrobić badania co by sprawdzić jaki jest jej poziom teraz .Na kolonoskopię się nie zgodziłam i na razie jakoś nie mam odwagi .Miałam gastroskopie i to mi wystarczy

Ja wiem,że powinnam się wziąć za siebie ,tylko ciągle albo brak czasu albo chęci i tak schodzi ,człowiek się poddaje .Masa innych spraw wpływa na to wszystko .
Ja teraz mam sporo pracy w ogrodzie i muszę się szybko wyrobić bo komunię chrześnicy mam u siebie i muszę jakoś to wszystko doprowadzić do ładu .Ogród z dnia na dzień coraz bardziej kolorowy i pachnący
anabuko1 Aniu ten bocian to ma odstraszać co by nic nie przywlókł

I jak na razie skuteczny co by w złą godzinę tego nie wypowiedzieć

W tym roku jest wiosna z prawdziwego zdarzenia i oby tak zostało w porównaniu do zeszłego.Mam nadzieję,że już do zimnej Zośki nic się nie wydarzy .Już jest super w ogrodach i oby tak dalej,tylko tych susz się obawiam .
Miłego długiego majowego weekendu życzę tym co go będą mieć
Za chwilę wstawię jeszcze trochę zdjęć jak zwykle
-- 29 kwi 2018, o 15:11 --
I takie tam ogólne