Seba a który to ?? Starsza nie psoci za to młoda znalazła sobie super zabawę - przeskakuje plotek i już jest w moich kwiatkach
Niby chodzi bardzo ostrożnie ale mam obawy że niestety coś nawet niechcąco zdepta
Super to zdjęcie psa z iryskiem
Sebastian ten irysek to nie jest Blu line , blu line jest biały bez dodatku żółtego.
To jest Serenity Prayer http://wiki.irises.org/Sdb/SdbSerenityPrayer
Nie udało się , skiełkowala ale potem zupełnie nie rosła a w efekcie przeszła do krainy wiecznych kwitnień.
Spróbuję za rok jeszcze trochę nasion mi zostało.
Ela zdjęcia tak zrobione żeby bardzo trawska nie było widać bo najpierw ema nie było miesiąc a jak przyjechał to drugi tydzień nie mamy auta bo padła skrzynia biegów . Autko jest u mechanika , zarośnięte wszystko na amen nie mam pojęcia jak się z tym trawskiem uporam
Cześć Anetko zrobiłam sobie wycieczkę po Twoim pięknym ogrodzie.
Wspaniałe rośliny, bardzo zadbane i pomimo niesfornych wybryków dostojnych piesków, nie widać żadnych dewastacji.
Pozdrawiam kochana, udanego tygodnia życząc z odrobiną wody z nieba.Zwłaszcza pieskom ochłoda by się przydała.
A u mnie dzisiaj już trzecia rzęsista ulewa i siedzę uziemiona w domku, buszując po forum.
Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło ...... ogródek solidnie podlany, deszczówki pełne beczki a ja mam czas odwiedzić zaprzyjaźnione ogrody. Niechaj i u Ciebie podleje do syta, żebyś nie musiała się męczyć tańcząc z wężem.
Wspaniały ogródek i piękne kwiatuchy , mnie jeżówki jeszcze nie kwitną.
Masz fioletowe pomidorki, ciekawe jak smakują. Widzę że deszczyk dopisał, bo są kropelki na roślinkach.
Pozdrowienia zostawiam i wspaniałego tygodnia życzę.
Jejku, piękne dalie i liliowce, aż mi się morda do nich uśmiechnęła.
Moje dalie na południowym stanowisku jeszcze w pąkach, ale późno sadziłam bo zapomniałam o nich.