HALINKO

pokazywałam bratu Twój ogródek był zachwycony takimi widokami .Kazał mi się zapytać o imię hosty z cudnymi pachnącymi kwiatami o jakiej mu mówiłaś .Niech roślinki rosną i cieszą Twoje oczy
IWONKO u mnie każdego roku fruwa Furczak tylko jak dla jest on za szybki i zanim nacisną guzik fotki to jego już nie ma
GABI jestem zadowolona z Muzykantów i to bardzo Teraz mają chwilkę pauzy ,ale już budują nowe paki .To samo Tradescant już trzeci raz pokazuje kwiaty .Trzeba było przesunąć Cinderelę .Jednak róże po przesadzeniu potrzebują więcej czasu na regenerację
EWCIA widziałam te konkursową Cafe au lait ta dalia jest cudna tylko szkoda ,że u mnie rośnie w donicy bardziej na wysokość niż szerokość
MARYSIU u mnie on zawsze lata jak oszalały wiecznie mu się spieszy. Mam trudności ,żeby zrobić mu porządną fotkę
TERENIU

podeślę Ci trochę deszczu ,chociaż u mnie też go zbyt duzo nie było ,ale zawsze cos.Zaraz krzaczek Kristalperle calutki zakwitł
BEATKO oczywiście ,że moje ślicznotki rade są z tych paru kropel deszczu, a także z chłodu .Wyglądają cudnie
JACKU moja Cafe rośnie w donicy inaczej wcale bym jej nie oglądała,bo ślimaki dawno by się nią zainteresowały. Furczak często do mnie przylatuje ,bo lubi floksy, a mam ich sporo .Jednak innych cudnych motyli nie oglądam u siebie, a jest ich całe mnóstwo np. taki Paź królowej chętnie bym go obejrzała w realu
Miłej i deszczowej nocki wszystkim życzę