Mój Raj cz. IV
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Grażynko kwiaty piękne, szczególnie biały orlik mnie zauroczył. 

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, przeglądam sobie ciąg zdjęć i nagle trafiam na coś nietypowego.. Dopiero po przyglądnięciu się dokładnie załapałam, że to odwrócona Trytoma
Już w kolejnym ogrodzie podziwiam białe orliki, w tamtym roku wysiałam trochę z paczuszki opisanej jako mix i mam nadzieję, że chociaż jeden uda mi się biały.

Już w kolejnym ogrodzie podziwiam białe orliki, w tamtym roku wysiałam trochę z paczuszki opisanej jako mix i mam nadzieję, że chociaż jeden uda mi się biały.
Grażynko przyszłam się przywitać i podziwiam Twoje Piękne kwiaty
Potrafisz robić piękne fotki, nie tak jak ja, jakoś mi takie ładne nie wychodzą.

Potrafisz robić piękne fotki, nie tak jak ja, jakoś mi takie ładne nie wychodzą.

Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Taki rumian widzę pierwszy raz, lubię roślinki o srebrnych listach.
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Grażynko
Cudeńka fuksja to ta zimująca bo mam właśnie też taką.
piękne widoczki a i obróć trytome bo do góry nagami wisi. 

Cudeńka fuksja to ta zimująca bo mam właśnie też taką.

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani mam gościa na feriach, bardzo absorbujący,dziękuję wszystkim ,odpowiem po feriach,zostawiam 

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Jak ja lubię takie widoki

Kolory w ogrodzie koją serducho.
Beczka z żubrem

Cudny biały orlik

Grażynko dużo zdrówka.
Grażynko
Nie dziwię się,że nazwałaś ten piękny zakątek Rajem
. Uroczy od wiosny do jesieni. Przyjazny dla dzieci i Zubra
. Jak prawdziwy Raj kusi jabłkami. Piękne miejsce stworzyłaś. Po kolacji żurawek pokazałaś piękne hosty. Też uważam,że żurawki i hosty pięknie dekorują miejsca pól cieniste, nadają im koloru i rozświetlają.
Pozdrawiam i czekam na dalsze odsłony Raju

Nie dziwię się,że nazwałaś ten piękny zakątek Rajem

Pozdrawiam i czekam na dalsze odsłony Raju
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Grażynko jak zdrówko ?????
Piękne masz ostróżki
Piękne masz ostróżki

- gracha
- 1000p
Moniko beczułka do Twojego ogrodu zaklepana,jakby co to zapraszam na żubra do mojego ogrodu
Malwinko tak te niebieskie kwiatki to ostróżki , wzniosłe pięknie się prezentują,jak będę rozdzielać z chęcią podzielę się z Tobą
Makdo witam Cię w moim ogrodzie,orliki to śliczne kwiatki,same się rozsiewają,
słonecznik szorstki urósł u mnie do około 80 cm,bardzo długo kwitnie,
za margaretką faktycznie siedzi kotek z tym że sztuczny,jeden z moich gadżetów ogrodowych
Masko na zdjęciu z fotelem to złocień
Cyma ja też bardzo lubię orliki,są bezproblemowe
Sabinko super że zwróciłaś uwagę na odwróconą Trytomę,mi to w ogóle nie przeszkadzało,chyba nie jestem taka uważna, orlik biały mam nadzieję że się rozrośnie w tym roku
Amalio cały czas uczę się fotografować, do doskonałości jeszcze mi daleko,z czasem i Ty nabierzesz wprawy
Karolinko dzięki
Aniu rumian czy złocień to chyba to samo , mam go pierwszy rok,mam nadzieję na dużą kępę
Kasiulka fuksji nie zimuję,nie mam warunków,Trytoma biedaczka nawisiała się do góry nogami ,gdyby nie wy nigdy bym nie zwróciła uwagi
Ewuniu u nie jeszcze wspominki,chociaż u niektórych już wiosna,
dziękuję zdrówko już w porządku
Tobie też dużo zdrówka
Michasiu bardzo mnie cieszy że podoba Ci się w moim Raju,witam Cię bardzo cieplutko już wiosennie i zapraszam częściej
Marysiu zdrówko wróciło do normy i już mnie ciągnie na działeczkę , dzisiaj nawet grzebałam w ziemi i pomalowałam drzewka ,zaczyna się

Malwinko tak te niebieskie kwiatki to ostróżki , wzniosłe pięknie się prezentują,jak będę rozdzielać z chęcią podzielę się z Tobą

Makdo witam Cię w moim ogrodzie,orliki to śliczne kwiatki,same się rozsiewają,
słonecznik szorstki urósł u mnie do około 80 cm,bardzo długo kwitnie,
za margaretką faktycznie siedzi kotek z tym że sztuczny,jeden z moich gadżetów ogrodowych

Masko na zdjęciu z fotelem to złocień

Cyma ja też bardzo lubię orliki,są bezproblemowe

Sabinko super że zwróciłaś uwagę na odwróconą Trytomę,mi to w ogóle nie przeszkadzało,chyba nie jestem taka uważna, orlik biały mam nadzieję że się rozrośnie w tym roku

Amalio cały czas uczę się fotografować, do doskonałości jeszcze mi daleko,z czasem i Ty nabierzesz wprawy

Karolinko dzięki

Aniu rumian czy złocień to chyba to samo , mam go pierwszy rok,mam nadzieję na dużą kępę

Kasiulka fuksji nie zimuję,nie mam warunków,Trytoma biedaczka nawisiała się do góry nogami ,gdyby nie wy nigdy bym nie zwróciła uwagi

Ewuniu u nie jeszcze wspominki,chociaż u niektórych już wiosna,
dziękuję zdrówko już w porządku

Michasiu bardzo mnie cieszy że podoba Ci się w moim Raju,witam Cię bardzo cieplutko już wiosennie i zapraszam częściej

Marysiu zdrówko wróciło do normy i już mnie ciągnie na działeczkę , dzisiaj nawet grzebałam w ziemi i pomalowałam drzewka ,zaczyna się

- gracha
- 1000p
Na pewno już wszyscy żyją wiosną, u mnie łebków ,pączków już też mnóstwo, z kwiatków to tylko dostrzegłam kilka śnieżyczek, za to za kilka dni nastąpi festiwal krokusów,słoneczko przygrzewaj coraz mocniej

z ciekawostek to dzisiaj pomalowałam wszystkie drzewka owocowe, krzewy porzeczek i agrestu,
działka nabrała całkowicie innego wyglądu,jaśniej na niej

z ciekawostek to dzisiaj pomalowałam wszystkie drzewka owocowe, krzewy porzeczek i agrestu,
działka nabrała całkowicie innego wyglądu,jaśniej na niej

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Dobrze ,że ze zdrowiem już ok 

Witaj Grażynko
To na pewno były miłe chwile z Urwiskiem
Ja też planuję malowanie drzewek. Tak jak piszesz ogródek nabiera wtedy nowego poloru
Ja chwilowo utknęłam przy drzewkach. Jabłonie już po pielęgnacjach, kończę wiśnie i potem tylko lekkie korekty porzeczek i można brać się za malowanie 
To na pewno były miłe chwile z Urwiskiem

Ja też planuję malowanie drzewek. Tak jak piszesz ogródek nabiera wtedy nowego poloru