Witajcie listopadowo
Aniu Taro Giardina śliczna. Wstawię mojego Leonarda, który miał być Giardiną

Zerknij swoim okiem.
Moim skromnym zdaniem one różnią się od siebie, szczególnie wypełnieniem samego kwiatu. Poza tym czytałam, że Giardina pachnie...mój L zupełnie nie.
Jagódko miła
Mam taką nadzieję, że
Munstead Wood wzmocni swoje łodyżki i będziemy mogły podziwiać te śliczne kwiaty z innej perspektywy niż leżenie na ziemi

. A kolor i zapach to ona ma fantastyczny
Nostalgie najbardziej lubię w fazie dwóch kolorów, gdy widać u niej ten kremowy środek.
Zerknij czy moja
Garden of Roses przypomina Twoją.

Kolor chyba bardziej morelowy.
Mati poczekamy na Twoją Nostalgie. Przecież to " tylko " kilka miesięcy
Wiesz co, najlepiej kupić i Williama S i Munstead Wood

Ja się cieszę, że mam obie. Mój W S kwitł prawie przez cały sezon, nie żałując kwiatów. Nawet nie przeszkodziło mu w tym przesadzanie z donicy do gruntu, a mały nie był. Miał już 130 cm i mocno go wytarmosiliśmy z M przy wyciąganiu. Nie chciał za nic opuścić tej donicy tak mocno się ukorzenił.
Moniko przyznaję, że Nostalgie może podbić
Znalazłam jeszcze jedno jej zdjęcie. Specjalnie dla Ciebie, jeszcze raz
Nostalgie
Aniu Taro masz całkowitą rację co do Nostalgie. Na dodatek długo trzyma kwiaty
Wandziu wygląda tak apetycznie, że chciałoby się ją zjeść
Aniu Pulpa222 wiedziałam, że nie wytrzymasz i dasz się skusić na różane zakupy

.
A Munstead nie dość, że pięknie pachnie, to kwiat ma prześliczny.
A co jeszcze wpisałaś na listę oprócz M W?
Ewo dziękuję za odwiedziny
Co do pamięci to nie moja zasługa. Jak wrzucam zdjęcia to pod jpg jest data zrobienia
Ja już planuję wiosenne zakupy i mam już plan gdzie posadzić kolejne chciejstwa. Tylko nie wiem co na to powie mój M
Aniu anabuko1 cieszę się, że Ci się podobała prezentacja Munstead Wood. Starałam się ją pokazać w różnych okresach kwitnienia... od maleńkiego krzaczka do trochę większego, bo ona nadal jest jeszcze dość mała
Swoją się nie martw, na pewno w przyszłym roku się popisze pięknym kwitnieniem. Daj jej na start dobrego jedzenia i pamiętaj o opryskach.
Dorotko mam nadzieję, że Twoja Nostalgie w przyszłym roku będzie zdrowa jak " rydz "
Dla Was wszystkich takie letnie zdjęcie.