Jadziu jesteś kochana Zobaczymy wiosną , mam nasionka , znowu wysieję - może w końcu się przekona do mnie a jak nie to się przypomnę Patrycjo witam . Powiedz jakie masz Hortensje ??? tak jak mówiłam chcę gałązki azali też .
Ketmie miałam i mi wymarzły w 2012 r. ale wsadziłam nowe i nie wiem jakie ( dwie ) , krzewuszki też mam ale jak mamy inne to możemy się patyczkami wymienić . Róże to też patyczki - bo jak pnącą , żeby to było bliżej to bym odebrała osobiście Zakładaj wątek - będziemy wiedziały co masz i na co się wymieniać
Pozdrawiam i czekam Iwonko Nie wiem kochana co to za facelia Michał tak podpowiedział ale czy to faktycznie facelia ??? nie mam pojęcia .
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i cieplutko
Teresko nie wiem jakie to odmiany konkretnie, po prostu zaczynam ale masz u mnie patyczki . Krzewuszka kwitła na jasny róż i taką żywą czerwień, azalia biała, z tych skalniakowych, niziutka. Poza tym różę mogę ciachnąć i korzeń Ci wysłać, ale będziesz musiała czekać chyba 2 lata zanim zakwitnie, o ile zakwitnie, bo mnie nie lubi, z rabatowymi nie mam problemu ale z tą pnącą to porażka. Założę wątek ale dopiero w sezonie, teraz zima i nie ma czego pokazywać, ciekawe czy będę miała tulipany, wsadziłam jesienią troszkę - tak bardzo mi się podobają.
Iwonko dziękuję Ci Ja wysiewałam na poplon i chyba gdzieś nasionko zostało i dlatego zastanawiałam się co to może być Patrycjo To ja się na wiosnę przypomnę ( patyczki zapisuje w kajeciku )
Watek zakładaj i pokazuj co wysiewasz i jak rośnie - sama zobaczysz jak fajnie potem powspominać a i dziewczyny coś podpowiedzą ja trzeba będzie
Już niedługo będą tulipanki
Oj kochana duszyczka z Ciebie, dziękuję za tulipanki, uwielbiam te cuda....
Założę wątek obiecuje ale to w sezonie, poczekamy do wiosny i jak zacznie wszystko puszczać i kwitnąć to wtedy..... Ile tych piękności tam posiadasz to aż się człowiek lepiej czuje obserwując takie zdjęcia.....
Coś mi internet nie działa - opisałam się tyle i wcięło Patrycja Cieszę się że Ci się podoba i dobrze wpływa na Ciebie Jadziu No właśnie gdzieś się zapodziało nasionko i wyrosło i ładnie zakwitło , ja też ja wysiewałam na poplon ale nigdy nie zakwitła i nie wiedziałam jak Michał ja to kupiłam na targu i wysiałam na poplon ale zawsze przed kwitnięciem przekopałam a ona taka ładna Beatko Mam , mam , już nawet odpisałam
Pozdrawiam
Tereniu! ...piękne widoczki..oby jak najszybciej oglądać je w realu ...u mnie dzisiaj słonecznie, a na term. +1C...zaraz śmigam do ogrodu na obchód.Pozdrawiam serdecznie!
Ale energetyczne fotki sobie pooglądałam, od razu się cieplej zrobiło
Juzż mamy miesiąc bliżej... do wiosny
Ja facelie tez wysiewałam jako poplon... ale takie ładne ma kwiatki, że część zostawiłam ... i w tym roku też tak zrobię
Tereniu ale mnie dawno u Ciebie nie było, ale wczoraj wróciłam z wojaży i ciągle nadrabiam kilkudniowy brak komputera. Piszesz że chciałaś pnącze, a wiciokrzew masz bo mam spory i mogę odkopać parę ukorzenionych gałązek, może nawet dwa rodzaje. Ale my to chyba na wiosnę pooglądamy swoje ogrody dokładnie? co Ty na to?