Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Witajcie, dzisiaj miałam taki dobry humor w pracy że już nie pamiętam kiedy tyle się usniechałam i nie wkurzałam. A skąd taki humorek sie wziął to nie wiem. Może dlatego ze wiosna idzie. Chociaż śniegu u mnie jeszcze troszkę jest i chciałoby się spojrzeć przez okno i nie zobaczyć jego grama. Dzisiaj i wczoraj bez słoneczka ale wyczuwa sie mimo tego wiosnę. Dzisiaj siedziałam w pracy i myślałam o nowych pomysłach na nowy sezon. :)
MagdalenaKCh-Madziu jeszcze dokupę więcej tylko wszystko pomalutku. Kwaitek na ostatnim zdjeciu to azalia dostała go moja mamusia na imieniny. Tylko zapomniałam wczesniej gopokazać.
MID2006-Madziu jeszcze troszke poczekamy ale czas tak szybko leci że nie obejrzymy się jak będzie kwiecień. Wierze że zima i duze mrozy nie wrócą bo to byłaby klęska dla roślinek.
koziorozec-Martusiu więcej ciałka do schrupania ;:306 Fasoli szparagowej też dużo sadzimy bo bardzo ją lubimy. Zawsze mamy zamrożoną szyfladkę i jeszcze troszkę na zimę. Głównie sadzimy żółtą. W tamtym roku mieliśmy zieloną i czaerwoną w plamki ale kiepsko obie owocowały. W tym roku to raczej bedzie tylko żółta. dziękuję i również pozdrawiam.
alicjad31-Alu przecież to zrozumiałe że czasu brakuje masz teraz inne ważniejsze sprawy i jakie kochane. Dziękuję przyda sie bo u mnie ni grama :)
e-babcia-Jadziu :) moja wspópracownico kochana , dziękuję wtorek był bardzo miły i nadal jest. A buzia to mi się tak usmiecha :D
asta6265-Aniu brawa to dla taty bo mi sie one nie podobały na poczatku, ale teraz zmieniłam zdanie i bardzo mi sie podobają. Jak najbardziej rurki pcv z kurników. Gazanię juz kiedyś siałam ale cynia to pierwszy raz będzie.
anabuko1-Aniu czas siania i zakupów otwarty. Jak później będzie kolorowo od roślin posaianych teraz i jakze smacznie od warzyw z własnej działeczki :tan
Wszystkich pozdrawiam i miłego wieczoru życzę .
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sylwunia - milo czytac ,ze ktoś sie śmieje w tym smutnym świecie.Bardzo mnie to cieszy ;:215
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Syluś witaj ;:196 czytam że dziś miałaś dobry humor, życzę Ci takiego dobrego samopoczucia na co dzień. Nie długo wiosenka...jest się z czego cieszyć. Pozdrawiam i ściskam ;:168
Zakupy ;:215
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Jadziu czasami boję się jak mam dobry humor bo wieczorami to zawsze łapałam doła i łezki płyneły a dzisiaj na morze łez sie nie zapowiada nawet na kałużę. :)
Aniu oj tak dawno tak dobrze sie nie czułam i musze napisać że jest mi bardzo dobrze w takim nastroju :) dziękuje również ściskam ;:168
Awatar użytkownika
Magda30
500p
500p
Od: 10 sie 2013, o 23:32

Post »

Sylwuś ty też szalejesz będzie duży warzywniak,ja sobie sprawiłam książkę o ogrodach 734 strony zdjęć i oszalałam ;:196 pozdrawiam cie
Sylwuś cieszę się że masz chumorek i życzę go dalej i pełnego uśmiechu na buzi
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sylwuś, życzę takiego udanego całego tygodnia i wszystkich dni :wit
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Dokładnie, oby taki nastrój panował u Ciebie teraz jak najczęściej :)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Madziu a to prezent sobie sprawiłaś. Tyle stron o ogrodach z kolorowymi zdjeciami ;:oj można oszaleć . Warzywa mamy zawsze na zimę wieć musi beć tego sporo posiane. dziękuję i rówżnież pozdrawiam ;:196
Iwonko, Madziu dziękuję, chciałabym żeby to się spełnilo co napisałyście ;:168
Awatar użytkownika
Magda30
500p
500p

Post »

Sylwuś widziałam twoją spiżarnie robi duże wrażenie ;:oj spełni sie ze szczerych serc wyslane
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Madziu część była juz zjedzona ale zawsze dobrze jest wejsć poatrzeć i sie zastanowić co by tutaj dzisiaj zjeść, Czy pieczareczki, ogóreczki a może buraczki :)
Awatar użytkownika
Magda30
500p
500p

Post »

Sylwuś mam awersje do gotowania ,gotuje bo musze dlatego u mnie nie ma spiżarni
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Madziu ja lubię gotować, staram się w weekendy mamę wyręczać. A jak ja coś robie to robię dla armii więc się zamraza i w tygodniu mama musi tylko odgrzać i ziemniaki obrać. Nie lubie zmywać ale jeszcze bardziej prasować.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Oj ja też nienawidzę zmywać i prasować. Zmywanie rozwiązaliśmy zmywarką a na prasowanie mam pomysł ale niestety nie mam możliwości lokalowych. Mała łazienka i pralko-suszarka nie weźmie. Korzystałam jednak z tego i jak włączyłam funkcję prasowanie to biała koszula ema była wyprasowana :P Marzę o czymś takim ale niestety.. muszę stać i prasować.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Madziu oj koszule prasować to ciężko. Ja naszczęście mam mamusie która mi wszystko poprasuje :)
Oj żeby taka cos wymyslili na prasowanie. Wsadzsz w urzadzenie pogniecioną a wyjmujesz uprasowaną. Oj można pomarzyc.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Sylwiu domowe obowiązki, temat rzeka- podsumuję lubię wszystkie ale gdy mam na nie dostatecznie dużo czasu a nie gdy ciągle w biegu.
Pozdrawiam ciepło ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”