Zdrowia, szczęścia i słodyczy w dniu imienin Reńka życzy!
Miasts słodyczy dużo kwiatków, krzaczków, trawek i żurawek!
Nie wiem czy masz te imieniny dziś, ale i tak wszelkiej pomyślności!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Reniu ślicznie dziękuje dziś tylko dzień kobiet świętuje .Imieninki mam we wrześniu ale życzeń nigdy dość zwłaszcza gdy je składa taki gość
wreszcie pomyślałam o wiosence wysiałam dziś trochę kwiatuszków z 15 paczuszek ale w wielodoniczki bo na dwór jeszcze nie wychodzimy.Choć dziś pięknie było .Jak się uda to od środy będziemy się dotleniać
Tak też i myślałam, ale taki łany rymek mi wyszedł!
Trzymam kciuki za ładną pogodę!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
żebym się nie nudziła dziewczynki jutro z całą trójka do lekarza osłabia mnie ta wiosna w tym roku a tak miałam poszaleć w ogródku a tu aż dwie godzinki jednego dnia teraz znowu pas ,bo jak już wrócę z pracy to i z dziećmi trochę czasu spędzić trzeba
Becia spokojnie doczekamy się i ciepła i wolnego czasu to tak teraz nas drze bo pierwsze słoneczko po zimie.Jak bedziesz wolniejsza to nie zapomnij ....
Oj moja zuzia teraz kaszle jak szalona, ale jutro ma wycieczkę i koniecznie chce jechać na lodowisko do Świdnicy. Miałam jechać jako opiekun, ale chyba sobie odpuszczę, za duzo na głowie.
Joluś nie zapomnę Aniu wiem co piszesz .Ja poniedziałek lekarz kontrola wczoraj badania dziś lekarz cała trójka chora znowu antybiotyki ,inhalator ,inhalacje 4 stówki poleciały na tydzień.Róża angina Radek oskrzela Zuzia kaszle drżę czy nie przerodzi się znowu w powtórkę z przed dwóch tygodni i ponownego pobytu w Toruniu.
Becia skarbie jak mi was serdecznie szkoda teraz są jakieś takie piekielne wirusy czy coś u mnie w pracy też co chwilę któraś jest na opiece bo dzieci chorują przeplatane oskrzela zapalenia płuc normalnie te matki to się skończą jak to z wiosną nie przejdzie.Trzymam za was mocno kciuki i modlę się o ciepełko może to poprawi sytuację.