Masz piękny widok za oknem, ale przed oknem jeszcze piękniejszy

No tak - zdecydowanieLolivette pisze:Za waskivaldessa_kane pisze:Co za parapet... no co za parapet...
Moj ogrodek graniczy z parkiem ;) U mnie niestety jest sam beton i kamyczki dlatego czeka mnie remont bo ja chce zielonoDufin pisze:Loli a za oknem to Twoje podwórko czy jakiś park?Jest ślicznie tyle zieleni..
O takAlice 12 pisze:Cudnie sie one wszystkie prezentuja na tym parapecie, jak to dobrze ze w Holandii mamy takie wielkie okna![]()
![]()
Zapraszamyvaldessa_kane pisze:To może nadszedł czas żebym się przeprowadziła... taki argument... a mąż już od dawna namawia na ucieczkę za granicę
No tak - zdecydowanieLolivette pisze:Za waskivaldessa_kane pisze:Co za parapet... no co za parapet...
Kochana tydzien to malo zeby nadrobic to co sie na forum dziejemarta325 pisze:O i tu z 10 stron przybyło![]()
Kiedy ja to nadrobie
Musze po powrocie jeszcze z tydzień urlopu wziąć
Owczarek podhalanskikasia74 pisze:
PS. Czy możesz zdradzić z jakiej rasy masz pieska skoro półroczne szczenię wazy 40 kg?
http://www.youtube.com/channel/UCvSgHnq ... ture=watchDufin pisze:Mi się Twój synuś nie otwiera
Tam mial 5 miesiecyDufin pisze:Cudowny jestA to nagranie z krowami ...
Widać, że to jeszcze młody piesek, wszędzie go pełno, trzeba miec oczy dookoła głowy jak z dzieckiem
dobrze, że psów nie masz więcej niż storczykówLolivette pisze: Psy to moja pierwsza pasja i ksiazki fantasypo nich sa storczyki