Actusowa kolekcja cz.II

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Actusowa kolekcja cz.II

Post »

a Ty chcesz Kasiu w doniczkach storczyki na drzewku poukładać? Bo luzem w sphagnum chyba ładniej by to wyglądało, tylko zraszać trzeba..
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2011, o 10:55

Post »

Eee tam, zaraz wampirzyca...

No, w sphagnum też byłoby super. Właśnie jesteśmy w trakcie rozmyślań jak to dokładnie zrobić. Ja jestem za "niewieszaniem" tylko "posadzeniem" na drzewku, negocjacje trwają... :;230
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Ten pomysl z porobieniem otworow na powkladanie doniczek coraz bardziej do mnie przemawia ;:224
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Actus ależ ja Ci wierzę :-D gdzieś na sieci widziałam takie cudo :-D ja to na pewno takie sobie zrobię,aż będzie wychodzić przez okno dachowe aż nad dach ;:306 ale gdybym miała własny domek to chętnie zrobiłabym sobie orchidarium albo ogród zimowy ;:223
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
actus
1000p
1000p

Post »

Duska rob rob ,ja juz kiedys pisalam ze widzialam w necie dom posrodku ktorego slalo prawdziwe zywe drzewo ;:oj .To byl bajkowy widok...
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

hehe jaaaasne już widzę jakby wyglądało takie drzewo na ostatnim piętrze w bloku ;:306 szybko by mi przywieźli kaftan i do psychiatryka ;:306 pozostane przy podziwianiu Waszych projektów ;:174
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Awatar użytkownika
Magdzia
500p
500p
Od: 30 lis 2012, o 08:23

Post »

No proszę nie było mnie tu zaledwie pół dnia, a tu już 6 stron do nadrobienia ;:oj
Jak tak dalej pójdzie to otworzysz część 3 actusowej kolekcji :D
Kosz prezentuje się pięknie ;:oj a miniaturki w nim umieszczone jeszcze piękniej ;:oj
Kasiu po lewej stronie od tego kosza to jest lampa ? (hi hi na kolejnym zdjęciu widzę, że tak) :D Bardzo oryginalna i pasuje do Twoich koszyczków i nowego kwietnika :lol: Nie zdziwiłabym się gdyby była zrobiona przez Ciebie :lol:
actus pisze:I dla Magdzi Hilo Lip w calej okazalosci :D (nie moglam sie powstrzymac ,zeby go nie obfocic w roznych "pozach")
Dziękuję Ci kochana ;:196 Jest piękny i bardzo okazały ;:oj Ma dość spore liście :D
actus pisze:Boszszee,taczki ,pienki ,miski ,kosze,i drzewo ;:306 ;:306 Ja sie leczyc musze ;:223
;:306 ;:306 ;:306 Wiesz, ale mi się to podoba :D Stwarzasz w ten sposób niesamowity nastrój w domu :lol:
actus
1000p
1000p

Post »

Madzia no nareszcie jestes! ;:138 Tej lampy sama niestety nie zrobilam ,kupilam ja jakies 3 lata temu za bezcen na wyprzedazy w meblowym.Faktycznie kocham taki nastroj ,dekoracje raczej naturalne i tak mnie ta polka razi na te botaniki ,mysle nad tym drzewkiem i juz wiem ,ze na pewno je zrobie ,a kiedy ,nie mam pojecia.Ale juz sie ciesze na sama mysl o tym projekcie ;:138 .Wtedy juz będę miala tak jak sobie wymarzylam.... :oops:
Callanthe
1000p
1000p
Od: 19 mar 2013, o 17:07

Post »

A ja nie umiem sobie wyobrazić tego drzewka ;:131 Więc tym bardziej czekam za efektem końcowym ;:oj

Wy to macie szalone pomysły ;:306
Pozdrawiam, Pati :wit
Moje storczyki: cz. I II
sprzedam
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Kasia ale tej półki się nie pozbywaj, postaw ja koło regału przy ścianie, będzie miejsce na kolejne storczyki :) w ogóle dziwię się, że na tym regale z tv jeszcze nie masz żadnego storczyka ;:306 skoro to okna południowe to powinny mieć tam dostatecznie jasno :)
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

No wlasnie na regale kiepsko ze swiatlem Aniu.Polki sie pozbede do mam wielka yucce jeszcze w tym pokoju a jej na pewno nie wywale ,wiec zagracilabym tylko.
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

actus
1000p
1000p

Post »

;:oj ;:oj ;:oj O Matuchno Tomasz teraz to mnie zwaliles z nog! ;:154 ;:433 Takiego efektu raczej sie nie doczekam,cos wspanialego.
Awatar użytkownika
Magdzia
500p
500p
Od: 30 lis 2012, o 08:23

Post »

Hi hi no wpadłam na chwilkę :D
Kasieńko pomysł jest rewelacyjny i już nie mogę się doczekać kiedy go zrealizujesz, bo wiem, że zrobisz to wspaniale, jak inne rzeczy :D
Sama będę chciała sobie coś takiego zrobić, bo chciałam sobie kupić kwietnik, ale ceny są zbyt wysokie. Teraz tak myślę, że takie drzewo byłoby dużo ładniejsze :lol:
Wpisałam sobie z ciekawości w Google "drzewo w domu" i bardzo mi się spodobało coś takiego:
drzewko w domu :D
Nie wiem czy można wstawiać link do strony ;:131
Moi rodzice będą ścinać na jesień drzewka, to chyba jedno sobie zamówię ;:306
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2011, o 10:55

Post »

O matko, ależ to drzewo jest magiczne ;:oj Wygląda jak jakiś baobab... Nie no, aż takiego to nam się Kaśka chyba nie uda zrobić :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”