Pierwsze słyszę o czymś takimkahim pisze:No można, niestety![]()
Mam kolejną teorię: zmieniłam perfumy i może one mają w sobie jakiś szkodliwy dla kwiatów związek
Ale u nas na ryneczkach są dostępne takie radzieckie mocne dla babć, Może kahim takie sobie kupiłaAlice 12 pisze:Perfumy odpadaja, ja naleze do tych co maja 30 roznych flakonow i kazdego dnia inne i nigdy nic sie nie dzialo![]()
Tym bardziej ze w sypialni zawsze sie pryskam i tam tez mam zawsze jakies kwitnace storczyki
Kahim, masz babciowe perfumy?furious pisze:Ale u nas na ryneczkach są dostępne takie radzieckie mocne dla babć, Może kahim takie sobie kupiłaAlice 12 pisze:Perfumy odpadaja, ja naleze do tych co maja 30 roznych flakonow i kazdego dnia inne i nigdy nic sie nie dzialo![]()
Tym bardziej ze w sypialni zawsze sie pryskam i tam tez mam zawsze jakies kwitnace storczyki
Ok, Kahim jakie perfumy teraz uzywaszfurious pisze:Ale u nas na ryneczkach są dostępne takie radzieckie mocne dla babć, Może kahim takie sobie kupiłaAlice 12 pisze:Perfumy odpadaja, ja naleze do tych co maja 30 roznych flakonow i kazdego dnia inne i nigdy nic sie nie dzialo![]()