Wszystkie roślinki małe i duże.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wszystkie roślinki małe i duże.

Post »

Agatko gratuluję ślicznych hoyowych kwitnień. ;:138
Ale te fuksje ;:oj ach te fuksje ;:oj Uwielbiam te ich kolorowe "krynoliny". ;:63
No i koniecznie wygłaskaj obie swoje śliczne psice. ;:167
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
dorota1007
200p
200p
Od: 26 wrz 2009, o 21:38

Post »

Gratuluję wspaniałych kwitnień, masz przepiękne zbiory zieloności :) A do tego miłość do roślin idzie w parze z miłością do zwierząt- fantastyczne psice ;:oj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=63996" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam- Dorota
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Piękne fotki pięknych kwitnień ake psiury przebijają wszystko ;:167

-
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Oj Agatko, Ty jak się już odezwiesz i pokażesz foty, to po prostu żuchwa na klawiaturze ląduje i długo dźwignąć się nie może. I Ty twierdzisz że nie masz co pokazywać ;:124 przecież masz tyle pięknych kwitnień ;:138 Ale wszystkie one bledną przy tych dwóch kudłatych panienkach ;:167
Awatar użytkownika
Bogsaf
500p
500p
Od: 1 kwie 2014, o 13:40
Kontakt:

Post »

Ta niebieska hortensja jest niesamowita, widziałem różne kolory ale ten bije wszystkie na głowę ;:215
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agaciu hojki cudo może i moje maloty kiedyś zakwitną ,
hibiskusy cudowne ;:oj oczywiście psiaki też ;:196
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17

Post »

Agatko, Twoje hojowe kwiatki są naprawdę piękne - gratuluję takich kwitnień ;:138 Ja, niezmiennie zostaję przy jednej Hojce ;:173
Fuksji pozazdraszczam - są takie zdrowiutkie i ładnie wykształcone ;:63
Pelaśki też mi się podobają - nawet te najzwyklejsze są przepiękne a ta na ostatnim zdjęciu jest zjawiskowa ;:215
Dostrzegłam też Oleandry... ten żółty... ;:oj ... mam nadzieję, że te wysiane przeze mnie okażą się właśnie żółte ;:108 Na razie ładnie rosną ale nie mają jeszcze pąków kwiatowych.
Hortensja niebieska - boska ;:63 ;:63 ;:63 Uwielbiam je w ogrodzie i w bukietach ;:215
Pozdrawiam ;:304
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Kwitną hortensje,może byś pokazała swoje pięknotki
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

No, no...tu jest wszystko, o czym marzy ogrodnik. Kwiaty hoi, hortensje, hibiskusy...
Posmakowałabym słodkich pomidorków, ale przed psiakami czuję respekt ;:224
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Agato ;:oj jestem zaskoczona ;:215 ale masz śliczne rośliny ;:138
Takie zdrowe i piękne rośliny .Zazdroszczę Ci tej pięknej różowej fuksji ;:oj a hibiskusy ;:215
Masz piękny różowy oliander ,przywiozłam taki z podróży ,ale nie przetrwał :(

Dziękuję za piękny pokaz ;:77
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie dziewczynki chłopcy ;:138 ;:138

Betinko kwiatuszek- strzałkowate listki zielone to calladium, miałam mieć pięć odmian, niestety jak zwykle przysłali dwie odmiany, w pięciu egzemplarzach ;:306 . Niebieska hortensja oczywiście była od zawsze niebieściutka, ale w sklepie, kupiłam ją dwa miechy temu, i jeszcze nie miałam czasu jej posadzić, a chla wodę jak alkoholik, więc latam, podlewam i chyba jednak już jej czas do ziemi, żeby się nie męczyć

ewa321 dziękuję bardzo za wizytację z Twojej strony, strasznie się cieszę że podobają Ci się takie bzdety u mnie rosnące, no i zapraszam oczywiście do odwiedzania moich wypocin ogródkowo- parapetowych :wit

nowapasja świetny ranking utworzyłaś, jestem za i tylko za, za taką punktacją, dzięki za wizytę, mam nadzieję ze się zatrzymasz dłużej w tym wątku ;:136

Mandragora Milenko, a ja jednak sieje co roku pelaśki, tak samo jak pomidorki, ta żółta chryzantemka właśnie kwitła, a teraz wręcz się pokłada kwitnąc, dostałam ją od Jadzieńki z dobrego serduszka, niestety nie mogę się jej zrewanżować, bo jej nic nie jest potrzebne ;:306 , oczywiście może to z tego że ja guzik mam, a patrząc po forum może Jadzieńka chciałaby coś super specjalnego, nie mam chyba tego. Ten pomidorek to Krakus, Risstofka wtedy akurat nie robiłam, bo on dojrzewa dwa tygodnie póżniej, a teraz już go prawie nie ma- przyszła szarańcza rodzinna i sobie oberwała ;:145

Iwona0042 Tak długo Cię nie było, że do dzisiaj byłam w szoku po tym, jak sobie przypomniałaś o moim wątku ;:124 , oczywiście zapraszam Cię częściej, mimo to wiem że każdy ma swoje jakieś tam zawracacze głowy- gary, dzieci, ogródek itp. No i jeszcze ta praca zawodowa... komu to potrzebne ;:306 W każdym razie dobrze że się odnalazłaś i dziękuję za wizytę.

Niunia1981 Moniczko, dzięki Ci za gratulki kwitnieniowe, mimo że wymuszone, to i tak cieszą :;230

moje psiaczki Cię pozdrawiają, no i żeby było na temat, kwiatki też Cię pozdrawiają, dzięki za wizytę.

monika2027 To bardzo miłe że mnie odwiedziłaś, życzę Ci złapania wielu chorób kwiatowych, które właśnie tutaj się rozprzestrzeniają, mimo że jesteś już jakiś czas na forum, to właśnie do mnie zaglądaj częściej i pisz!

elcia1974 Fajnie że do mnie wpadłaś, miło mi że podziwiasz fuksyjki Monisiowe, wiadomo że od niej są najlepsze odmianki, wygłaskałam od Ciebie psiaczki, dzięki za wizytę.

dorota1007 Dziękuję za tyle pochwał, zupełnie niezasłużonych, ale to zawsze bardzo miłe, zwierzaczki rzeczywiście bardzo kocham, po za tym te pomagają mi w ogrodzie, przekopując go czasami, niestety nie wtedy kiedy trzeba ;:306
Dzięki za wizytę i zapraszam jak najczęściej.

mewa Ewcia, psiury nic nie przebijają ;:306 one są grzeczne, od czasu do czasu, dziękuję że się zmiłowałaś i Ty też mnie odwiedziłaś ;:oj

tesia39 Tereniu, oczywiście przy pieskach blednie wszystko, nawet te piękne kwitnienia, tym nie mniej, czym byłby ogródeczek z samymi psiaczkami bez kolorków np. pelargonii czy hibiskusa, wszystko musi być w odpowiednich proporcjach.
Dziękuję za wizytę, mimo że tak póżno ;:145

Bogsaf Bogdanku, rzeczywiście kolorek hortensji- taki jak powinien być, dlatego nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam, zresztą to chyba okazja była- 40 zł to jest do wytrzymania suma, muszę się tylko mewci spytać, czy one przetrzymają zimę w gruncie, czy trzeba je do domku ewakuować.

Renata1962 Renaciu, na pewno Twoje też kiedyś zakwitną, ja wcale nie chciałam tych kwitnień, lecz gdy zobaczyłam co się święci, ciekawość wzięła górę :;230 , hibiskusy mnie też się strasznie podobają- teraz ze względu na chłodne noce troszkę mniej kwitną, ale sama świadomość że je mam...... bezcenna, pozdrowienia od psiaczków.

AliWas Nooooooooo, Ciebie trafić teraz na forum, to niemalże cud nad Wisłą. Dlatego tym bardziej jestem Ci wdzięczna za odwiedzinki, za zachwyty rownież. Twoje oleandry, te z wysiewu, na pewno okaze się w odpowiednim czasie jakie będa ;:306 , podobno nie ma reguły że nasionka pobrane z żółtego olka, dadzą żółte kwiaty, sama jestem ciekawa jakie będą, dlatego czekam na ten dzień, kiedy w końcu Ci zakwitną, i okaże się czy jesteś zadowolona, dzięki za wizytę.

Justus27 Psiaczki na pewno tak szybko by Cię nie ugryzły :;230 , pomidorki oczywiście nie są złe, nawet niektóre są słodkie, niestety sezon zbliża się ku końcowi, i tak co roku. Na szczęście zima szybko mija, więc można już planować przyszłoroczne wysiewy. Dziękuję za wizytę i za wpisik.

e-babcia Jadzieńko, fajnie że wpadłaś do mnie, mimo nawału obowiązków. Gdzie tam moim roślinkom do Twoich, nie zawstydzaj mnie Jadziu, szkoda że oleander Ci padł, ale one są ciężkie do utrzymania przy życiu, tym bardziej gdy są schowane w bagażu ;:306 , tak, żeby ich nikt nie znalazł, jeśli chcesz któregoś do ukorzenienia- pisz do mnie.

Dzisiaj hojeczki, zgodnie z obietnicą.

hoja Finlaysoni Thailand

Obrazek Obrazek

hoja Chicken Farm form splash

Obrazek Obrazek

hoja Macrophylla Snow Queen

Obrazek Obrazek

hoja Caudata 662

Obrazek Obrazek

hoja Finlaysoni EPC-58

Obrazek Obrazek

hoja Finlaysoni EPC-59

Obrazek Obrazek

hoja Finlaysoni EPC- 60

Obrazek Obrazek

Dziękuję za uwagę :D
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26

Post »

No,no,no ;:224 Te zdjątka to Agacior pokazał żeby mnie serce bolało :D Nie chwalę, bo później będzie na mnie, ale fineczki..... ;:224
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Giganty z Twoich hojeczek ;:138
Same rarytasy i to w takiej świetnej formie. Miło pooglądać...
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Hoje ładniutkie :wink: ,ake zapewne wiesz ze czekam na hortensje :;230
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

No Agatko aleś mnie tymi hojkami rozłożyła na łopatki, takie cudeńka tak przed nami do tej pory ukrywać ;:209
Oświadczam że od dziś jestem zakochana w Twojej Hoyi Chicken Farm form splash ;:167 ;:167 ;:167
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”