Aniu tęskni już się za wiosną.... coraz bardziej.... ale już zaczynamy różne wysiewy, sadzonkowanie, więc szybko zleci
Kasiu ciemierniki bardzo lubię, jednak niestety nie bardzo pozwalają się cieszyć swoimi kwiatami, niezawodnie kwitną mi tylko 2, reszta przemarza.....
Wandziu niestety i ja kilka ciemierników straciłam, przykro mi bardzo , bo bardzo lubię te kwiaty.... pozostałe przemarzają do gruntu, później latem odbijają, ale co z tego, kiedy kwiatów nie mogę zobaczyć..... Niezawodnie kwitną tylko te 2 pokazane....
Kasiu faktycznie gęsiówka pięknie wygląda nawet jak nie kwitnie, a i wielką jej zaletą jest to wczesne kwitnienie, kiedy jeszcze mało kolorków w ogródku

Już niedługo znów będzie nas cieszyła
Izuniu znam Twoją słabość do maluszków wszelkiej maści i jak wiesz ją podzielam
Le Vasterival faktycznie jest piękna, taka inna niż pozostałe hortensje
Iwonko ja też bardzo go lubię i wielką jego zaletą jest to, że jako jeden z nielicznych kwitnie każdego roku
Jula te kwiatuszki to gęsiówka kaukaska, kwitnąca wiosną bylinka, jest zimozielona , nawet jak nie kwitnie to tworzy takie fajne zielone poduchy
Ewuniu ja też niestety kilka straciłam, a większość co roku przemarza do poziomu ziemi, a latem odbijają, ale kwiatuszków jeszcze nie widziałam
Jeszcze kilka wiosennych maluszków - krokusy