Z opisu i ze zdjęcia podobno jest piękna

A, które według Ciebie są najpiękniejsze?
A to ja wiem ze ze zdjęć jest piekny,ale nie rozwija płatków do końca ( kilka innych osób na FO też to pisało ) i te nierozwiniete płatki brązowiały , ja lubię wszystkie floksy nawet te zwykłe maja swój urok,ale pieknie prezentują się SHERBET BLEND , TWISTER, Becky Towe , Joyce,mogłabym polecić jeszcze Aureole-ze zdjecia piękny ale mój sadzony jesienia więc na zywo go jeszcze nie widziałam -a mam nadzieję że przetrwałalexm pisze:A czemu Dorotko ?
Z opisu i ze zdjęcia podobno jest piękna![]()
A, które według Ciebie są najpiękniejsze?
Gosiaczku miło Cię gościćgosiaczek12a11 pisze:Witam Wraz z Promykami Słońca Przybywam Ja z Nowym Wątkiem " Zielony Zakątek "
Przejrzałam Twój Spodobał mi się Ogromnie Będę Tu Zaglądać Na Pewno
CZeść Iwona, nie jest zimno , a przynajmniej o kilka stopni więcej niż wczorajszego poranka,co do słońca trudno wyczuć co to dziś będzie,na razie zachmurzoneiwona0042 pisze:Witaj Dorotko z ranasłonko masz?, u mnie zaczyna się chmurzyć, ale najważniejsze, że termometr do góry idzie
Ewuniu u mnie na plusie,wczoraj był przymrozek, z tego co piszą wiosny ma nie byc od razu lato,jakoś nie wyobrażam sobie przeciez to najpiekniejsza pora roku i tak bardzo wyczekiwana szczególnie ta 2013 , ja do upałów wcale nie tęsknię a poza tym to też będzie ze szkodą dla niektórych roślin taki przeskok w temperaturach , miłego dnia Ci życzęewunia7 pisze:![]()
Witaj Dorotko
Marzy mi się już ta ciepła wiosna![]()
Bo ta, którą mamy nie pozwala na prace w ogródku, w tej chwili mam na termometrze -3
Pozdrawiam cieplutko