Witaj Mariolu Przybywam i ja poczytać co u Ciebie.
A no zagościła wcześniej. Czy to dobrze, nie wiem. Do tej pory się cieszyłam. Dziś mam mieszane uczucia co do tego, odkąd popatrzyłam na termometr... A na nim -6 Na pewno było więcej.
Dziewczyno - Ty niezorganizowana!!! Ja się dziwię, że po Twojej pracy przy wymianie nasion chce Ci się teraz robić cokolwiek poza tym, co absolutnie konieczne. Serdeczności - Halina.
Popieram Halinkę . Narobiłaś się za dziesięciu a sezon ...... jeszcze się tak naprawdę nie zaczął
Odpoczywaj, leniuchuj, napawaj się wiosną. Roślinki (jak widać na zdjęciach) świetnie dają sobie radę
Kochana ja się wcale nie dziwię że nie masz zapału wiosennego ....całą jesień i zimę miałaś paskudne zajęcie i nie dziwne że jesteś bezsilna ale powoli to minie jak się bardziej zazieleni a wiosna u nas jest miesiąc wcześniej według zeszłorocznych zdjęć ...trzymaj się a herbatki wiosenne wspomagają energię..
zdjęcia z twojej działki bardzo ładne..
Hej Mariolu
Przyszłam w nadziei na nowe fotki..... a tu ciiisza
Mam nadzieję, że zmęczenie już minęło i działasz w ogródku i bardzo liczę na relację zdjęciową
Dzień dobry Pani Mariolu.
Czy można się spodziewać w najbliższym czasie jakichś nowych zdjęć z Pani działki?
Bardzo jestem ciekaw, jak na przykład obecnie wygląda Pani tunel foliowy, no i przede wszystkim, jak przezentuje się Pani tył... altany.
Pozdrawiam i pozostaję w podziwie dla Pani prac na działce.
Że dopiero teraz znalazłem Twój wątek? Prawie w szoku nadal jestem.
Kiedy albo leje albo nie mam czasu zrobić zdjęć, ostatnie mam chyba jeszcze z kwietnia.
Pomidory na oknie zasłaniają świat, trochę wysadziłam, nie wiem jak przetrwały deszcze i wiatry ?
Róże już kwitną, a tulipany przekwitają.
Chwasty mają się dobrze, ich ślimaki ni żrą, tylko moje rozsady lubią.