Witam z działeczki
Udało mi się przebić na forum , cieszę się że mogę wkleić tekst wcześniej napisany w Wordzie.
Pogoda??. nareszcie prawdziwe lato.

Rabata różana okwiecona, co prawda nie tak jak dwa tygodnie temu,
ale nie jest wcale tak źle. Wiele róż kwitnie?.. jedne kończą, a drugie ponownie zaczynają.
Zdjęcia po powrocie, bo mi nie przejdą.
Ewciu-majowa, pogoda super, mam to szczęście, że mogę się delektować kwitnącymi rózami, a jednocześnie już robić plany jesienne.
Moniczko-vertogo, mam zdjęci to jak najbardziej wstawię zaraz po powrocie.
Aniu-Sweety, patrząc na Twoje poczynania, to osiągniesz wszystko co masz zamiar zrobić.
Z ciekawością zawsze zaglądam do Ciebie i podglądam co nowego zrobiłaś.
Agnieszka73, witaj?.. dzięki.
Julcia, już wszystko zrobiłam, teraz się wygrzewam na słoneczku. Pa?.
Gosiu-Margo, nie stosowałam mikoryzy i nie będę za te pieniądze wolę kupić dobrej ziemi obornikowej. Będę ciekawa czy zauważysz efekty po jej zastosowaniu.
Kasiu-robaczku, zajrzę , a właściwie już tam byłam, ale pisać nie mogłam. Jak się uda to npiszę Ci na pw. OK.
Magda-Lulka, masz bardzo trafne określenia, ja czasami też je tak odbieram?.. hi hi..hi
To ciemnoróżowe, to przetacznik. Zdjęcia mi się nie wyświetlają więc nie wiem co tam jest na pierwszym zdjęciu ?. hihi..hi
Moniczko-Soczewka, no właśnie, no tak jak ja u innych. Fajnie jest oglądać i dopytać przed kupieniem. Jak znam życie, to Edenkami też się zarazisz, to tylko kwestia czasu.
Oj, bardziej będzie się działo pod koniec sierpnia i we wrześniu. Róże z tego okresu są zawsze
najładniejsze.
Renatko, dziękuję, do jesieni na pewno cześć wykreślisz, ja też tak robię.
Ewciu-gajowa, no, to nie zazdrość tylko łącz kolory dowolnie, a efekt będzie na sto procent.
Będę ciekawa jak to zrobisz ? tak.
Beatko68, byczę się i upajam zapachem róż. Kwitnie jeszcze Eden ROse88 , Polais Royal i Pashminka, a zaczął znowu Purple Eden. Inne różyczki też kwitną, a jeszcze inne zbierają siły do ponownego kwitnienia. Zdjęcia robię.