Ogródek pełen marzeń
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek pełen marzeń
No tak,wraz z upływem grudniowych dni będzie mniej czasu na fo bo swięta się zbliżają:) Ale po Nowym roku każdy działkowicz będzie pomalutku myślał o nadchodzącym sezonie:)
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Irenko czyżby już przygotowania do świąt były,szepnij słówko 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem ,miałam awarie komputera,już działa więc będe się odzywała ,zdjęcia odzyskałam będe wklejać. 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj po długiej przerwie! Dobrze że jesteś 

- adamiec
Witam po długiej przerwie , teraz nadrabiam czytanie a jest tego sporo ,rozkręce się z pisaniem w święta.
Teraz mam dużo zajęć w domu, maszyne do szycia mam w ruchu.Na działce mam problem z kotami, sama to wymyśliłam,teraz muszę sprawe doprowadzić do końca. Chcę pomóc dzikim kotkom, więc zgłosiłam je do schroniska na sterylizacje i kastracje. Schronisko przyjezdża łapią na zabieg i przywożą, ja musze być przy tym skoro zgłosiłam i potwierdzać podpisem.Myśle że same karmienie nic nie daje,koty się rozmnażają w szybkim tępie,wiosną zacznie się trucie, ludzie potrafią tak likwidować niepotrzebne zwierzęta. Jest to przykre że muszę brać w tym udział ale tylko tak mogę pomóc tym biednym kotkom , dobrze że wracają po zabiegu na swój teren karma na nie czeka. Dobrze że nasze miasto ma taki program bezpłatny a schronisko dobrze to realizuje,chwała im za to.
Teraz mam dużo zajęć w domu, maszyne do szycia mam w ruchu.Na działce mam problem z kotami, sama to wymyśliłam,teraz muszę sprawe doprowadzić do końca. Chcę pomóc dzikim kotkom, więc zgłosiłam je do schroniska na sterylizacje i kastracje. Schronisko przyjezdża łapią na zabieg i przywożą, ja musze być przy tym skoro zgłosiłam i potwierdzać podpisem.Myśle że same karmienie nic nie daje,koty się rozmnażają w szybkim tępie,wiosną zacznie się trucie, ludzie potrafią tak likwidować niepotrzebne zwierzęta. Jest to przykre że muszę brać w tym udział ale tylko tak mogę pomóc tym biednym kotkom , dobrze że wracają po zabiegu na swój teren karma na nie czeka. Dobrze że nasze miasto ma taki program bezpłatny a schronisko dobrze to realizuje,chwała im za to.

- mar33
Irenko wpadłaś na wspaniały pomysł,w każdym mieście powinien być taki program ochronny dla zwierząt i wtedy nie byłoby kłopotu z niechcianymi kotami i psiakami.Będziesz ich miała do wykarmienia mniej /oby nie przyszły nowe i z przychówkiem/ Ty masz koty mnie tak ludzie podrzucali psiaki ale oddawałam je do schroniska bo ile można mieć w domu i tak ich jest 5 sztuk.Teraz cieszę się,że znów jesteś z nami 

Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- Maska
- Kontakt:
Irenko mogę tylko podziwiać Cię. Jesteś wielka Kobieto! 

- adamiec
Dziewczyny ,dziękuje za wsparcie.Dzisiej odebrałam 6szt. we wtorek ostatnia partia pojedzie. Zostaną tylko małe jak przetrwają zime to wiosną pojadą.
Kupiłam antybiotyk dla zwierząt, dodaje do karmy,mam nadzieje że oczy przestaną kotkom ropieć i bedą zdrowieć. Najważniejsze że działkowcy idą w moje ślady.
Przepraszam dużo nie piszę,jestem zmęczona tymi przeżyciami i pracą w domu.Postaram sie poprawić
Kupiłam antybiotyk dla zwierząt, dodaje do karmy,mam nadzieje że oczy przestaną kotkom ropieć i bedą zdrowieć. Najważniejsze że działkowcy idą w moje ślady.
Przepraszam dużo nie piszę,jestem zmęczona tymi przeżyciami i pracą w domu.Postaram sie poprawić

- mar33
Irenko odpoczywaj,podziwiam Cię za Twoje poczynania 

Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- adamiec
- Maska
- Kontakt:
Kawał pracy odwalone Irenko jak to wszystko się rozrośnie i zakwitnie to będzie pięknie!. A jeszcze trochę miejsca do sadzenia zostało. Ładne obejście czyściutkie chyba siostra żadnych kurek czy innych zwierzątek nie ma?
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Widzę Irenko ,że przed świętami naszła Cie melancholia za domem i siostrą i za mile spędzonymi tam chwilami 

- adamiec
Maseczko popracowałam troche, efekty takie jak widać i to mnie cieszy,fotek będzie więcej. 
Jadziu może to i menancholia,przywiozłam zamiast fotek w aparacie krótkie filmiki,
dopoiero syn mi przerobił na zdięcia ,będe pomału wklejać .

Jadziu może to i menancholia,przywiozłam zamiast fotek w aparacie krótkie filmiki,

- janka53
- 200p
- Od: 15 paź 2012, o 17:18
heniu mi trochę wytłumaczył wiec piszę kilka słów.dawno tu nie zaglądałam bo miałaś zepsuty laptop.na zdjęciach jeszcze zielono a dzisiaj jest biało pozdrawiam wszystkie znajome z forum msce dziękuje za bukszpany .chyba się przyjeły bo są pięknie zielone.janka 

Zapraszam janka53.Moje początki. 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Janeczko fajnie ,że znów do nas zawitałaś