Witajcie
Nolinka-Haniu jola1313-Jolu maria.k55-Marysiu Doromichu-Dorotko elcia1974-Elu evluk-Ewo justus27-Justynko Monikwiaty-Moniko Agapa-Agnieszko miniulek trzynastka eva-Ewo
wszystkim Wam bardzo a bardzo dziękuję za przemiłe słowa zawarte w Waszych postach jak i za kolejne odwiedziny do których ponownie zapraszam

Dziękuję również Wszystkim pozostałym Forumowiczom i Odwiedzającym za odwiedziny i zainteresowanie moim wątkiem i również ponownie do siebie zapraszam.
maria.k55-Marysiu
od 27 grudnia ub.r.jestem nadal poza domem i mam nadzieję,że hibiskusowe szczepki mają się dobrze i po powrocie zastanę je w równie dobrej kondycji jak przed wyjazdem-dziękuję raz jeszcze za praktyczną podpowiedź.
Agapa-Agnieszko
Przyznam,że niewątpliwie ciekawa byłaby taka krzyżówka żółtego hibiskusa z czerwoną poinsecją ale zastanawiam się czy komukolwiek udało się do tej pory wyhodować taki kwiat jako,że hodowla samej poinsecji w warunkach domowych nie należy do łatwych ale kto wie może komuś z nas prędzej czy później uda się taki eksperyment?
Przy okazji pragnę Cię przeprosić,że tym razem zawiodłem i "że zdjęcia już bez miksów"-domyślam się,że chodzi Ci o kolaże?
Skoro tak,to zaraz postaram się nadrobić zaległości i wkleić wykonanych na prędce kilka kolaży,które mam nadzieję przypadną do gustu i Tobie i Forumowiczom i wszystkim Odwiedzającym ?
Na sugestię Agapy-Agnieszki Jej i wszystkim Odwiedzającym mój wątek dedykuję kilka kolaży złożonych z poinsecji i hibiskusa życząc miłych doznań.
Pozdrawiam Wszystkich