Maryniu faktycznie Jezioro Białe to wspaniałe miejsce wypoczynku dla całej rodziny....maluszki nie mają prawa się nudzić....oprócz wody i plaży jest mnóstwo atrakcji skierowanych właśnie dla nich
Bożenko, prawda

piękny jest nasz kraj
Dorotko na pewno bylibyście zadowoleni z wypoczynku w tych rejonach....jest spokój, cisza, pełen relaks .....sielsko anielsko
Aniu i miłorząb i tulipanowiec cudnie się przebarwiają, szkoda, że już listki opadły.....u mnie jakoś nie chcą się przebarwiać obawiam się, że zanim to zrobią to opadną
Co do skalniaczka, jest sporo roślinek skalnych , które lubią cieniste miejsca , no skalnica cienista, skalnica Arendsa....więc to nie jest zły pomysł z tym skalniaczkiem
Tajeczko faktycznie teraz jeziorko sprawia wrażenie zupełnie innego niz w pełni sezonu....jest cisza spokój, wymarzone miejsce na rodzinne spacerki, a nawet na rodzinnego grillka
Cudownie, ze pogoda dopisała w weekend, kiedy byliście w ogródku
Małgosiu , no niestety jesień strasznie sucha i w lesie ściółka wysuszona....nie było zbyt dużych szans na grzybki w tym roku....mam nadzieję, ze przyszły rok będzie bogatszy pod tym względem.....
Wandziu zgadza się, Jezioro Białe słynie z czystej, przejrzystej wody

Jak czytam często tu przyjeżdżasz, więc mam nadzieję, że mnie odwiedzisz przy kolejnej wizycie w tych stronach
Mariolu bardzo się cieszę, ze pokazane przeze mnie widoczki spodobały Ci się