Mój ogród - Eukomis cz.4
Re: Mój ogród - Eukomis cz.4
No własnie kaskade widziała....wiec jeśli będziesz mogła do mnie wpaść 22go to troszeczkę Cie pomolestuję:)))
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko, gapa ze mnie, bo nie podziękowałam ci za odwiedzinki u mnie
wybacz kochana
Bardzo miło było cię poznać,jesteś szalona!!! Mam nadzieję, że nie ostatni raz się widziałyśmy
Pozdrawiam.

Bardzo miło było cię poznać,jesteś szalona!!! Mam nadzieję, że nie ostatni raz się widziałyśmy

Pozdrawiam.
- reniuniek
Doniczka z rojnikami i w oddali pień
piękne.

- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Nadrobiłam wiosenne zaległości u Ciebie,szkoda,że w rh pomarzły pąki,ale dobrze,że całym krzewom nic się nie stało,za to azalie kwitły pięknie.Tak kolorowo u Ciebie.Powiedz mi co to za żółte poduchy na skalniaku za dzbankiem i takie "coś" białoróżowe na zdjęciu z 6.05 z.g20:29?Bardzo mi się podoba. 

Piękne donice,pnie..................byłam ostatnio w lesie ,ale żadnego ładnego pniaczka nie było:) Miłego dnia Halinko 

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Halinko, tojeść aż krzyczy!
a co to za cudeńko na 3 fotce, takie małe, płożące i żółto kwitnące? jeśli mogę, piszę się na szczepkę
choćby mikro, mikro 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy u Ciebie kwitną już floksy Halinko ,albo ja żle widzę
.Co to kwitnie na lilowo na ostatniej fotce bo fajnie wygląda .Ukwiecony masz ten ogródeczek i różyczki na patyczkach również kwitną w najlepsze

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Podziwiam zdyscyplinowanie twojego ogrodu .. mój to taki busz nieuczesany .. a twój dopieszczony przemyślany ... muszę przyjrzeć mu się dokładniej jeszcze 

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
RENIU lubię różne zmiany w domu i ogrodzie, wprawdzie w domu już nic nie mogę zmieniać to chociasz w ogródku się wyżywam
Pamiętam o piwoniach dla ciebie w sierpniu będziemy rozmawiać.
BASIU witaj u mnie
JULKA miło ze do mnie zaglądasz ja tez bywam u ciebie czasami przelecę jak burza.
ZUZIU miło mi cię gościć u siebie o tą roślinkę co pytasz jest to lak pachnący dwuletni poszukaj nasin w sklepie bo juz go trzeba wysiac aby w przyszłym roku ci zakwitł a kwitnie w kwietniu i pięknie pachnie i ma takie ciekawe kolory kwiatów od miedzianożółtego po fioletowoóżowy, brązowozłotyi różen odcienie śliczny a jak pachnie.
KORNELKO jak mnie odwiedzisz to dostaniesz sadzonkę jest to pięciornik wiosenny bardzo wdzięczna bylinka rośnie do 10cm wysokości i tworzy małe poduch kwitnie w maju.
JADZIU miło mi że jesteś to nie floks tak kwitnie tylko wieczornik damski od Izy Chate dostałam dwalata temu nasiona i teraz sam się wysiewa i tak ładnie kwitnie.Ta niebieska roślinka to czyściec wielokwiatowy "Superba"kwitnie na niebiesko lubię niebieskie kwiaty i tak niebieskawo u mnie

BASIU witaj u mnie

JULKA miło ze do mnie zaglądasz ja tez bywam u ciebie czasami przelecę jak burza.

ZUZIU miło mi cię gościć u siebie o tą roślinkę co pytasz jest to lak pachnący dwuletni poszukaj nasin w sklepie bo juz go trzeba wysiac aby w przyszłym roku ci zakwitł a kwitnie w kwietniu i pięknie pachnie i ma takie ciekawe kolory kwiatów od miedzianożółtego po fioletowoóżowy, brązowozłotyi różen odcienie śliczny a jak pachnie.
KORNELKO jak mnie odwiedzisz to dostaniesz sadzonkę jest to pięciornik wiosenny bardzo wdzięczna bylinka rośnie do 10cm wysokości i tworzy małe poduch kwitnie w maju.
JADZIU miło mi że jesteś to nie floks tak kwitnie tylko wieczornik damski od Izy Chate dostałam dwalata temu nasiona i teraz sam się wysiewa i tak ładnie kwitnie.Ta niebieska roślinka to czyściec wielokwiatowy "Superba"kwitnie na niebiesko lubię niebieskie kwiaty i tak niebieskawo u mnie

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No .. przecudnie .. ale te rojniczki mnie powaliły ...
Ależ Ty masz pomysły
Ależ Ty masz pomysły

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wczoraj właśnie w TV oglądałam Aureum i zaczął mi sie podobac ,bo nie rośnie za wysoko .Kolorowo i pomysłowo
- reniuniek
Halinko, ale u ciebie cuda rosną
Buczek śliczny, fajnie, że ci go wymienili
Na perukowca zielonego poluję
a magnolia teraz ci kwitnie?
Klonik pierwsza klasa
Buziaczki.

Buczek śliczny, fajnie, że ci go wymienili