Aniu - popieram - kupuj, bo warto zreszta Tara też to przyznaje
Kasiu - Babi52 - mam szałwie omszoną biała i niebieską... mam pozbierać nasionka, mówisz... będę w takim razie zbierać. Może jeszcze coś u mnie wypatrzysz, co by Ci się przydało a może by ci tej szałwi kawałek wysłać... co ?
Teresko - TerDob, Annes - to niekłopotliwa roślinka i sama bardzo ją lubię...
Czy to nie dziwne, że hosty już kwitną ?
a teraz pokażę Wam , jak kwitną róże u ignoranta ogrodowego (czyli mojej Sis)... praktycznie nic nie robi - nie zasila, nie pilnuje żadnych robali... bo ma innych (czyli mnie) do podnoszenia alarmu, ale nawet wtedy nie zawsze coś z tym alarmem robi, no czasami pieli... a mnie zalewa ta... krew i inne takie... jak widzę efekty tego nicnierobienia...
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie...
a wracając do różyc... Warwick C też w progach startowych...
i chyba 100krotka miała rację - to będzie rok pnączy... tyle pąków na powojnikach to ja jeszcze nie widziałam...Polish S. jest nimi wprost obsypany...
a moje powojniki w tym roku odmówiły współpracy, nie spodziewałam się ale trudno popatrzę u Ciebie, a Alchymist bombowy, moj dopiero pierwszy rok u mnie
Ewuniu Alchymist przepiękny...to jedna z moich ulubionych róż, dla pięknych kwiatów jestem w stanie wybaczyć mu to, że kwitnie na zeszłorocznych pędach i czasami przemarza....u mnie w zeszłym roku nie kwitł....ale za to w tym .....
No przecież mówię, że Polish Spirit to porządna firma Alchymist też przepiękny, ja dopiero w tym roku odkryłam, że również cudownie pachnie...a biała szałwia - nawet nie wiedziałam, że cos takiego w ogóle istnieje
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka
Pospacerowałam po różanych i innych rabatkach. Ale mnie zaskoczyła ta biała szałwia nie miałam pojęcia, że takowa istnieje. Jakby były nasionka, to poproszę ... bardzo. Chciałabym jeszcze gdzieś wyżebrać nasionka różowej ostróżki bylinowej. Mam różne odcienie niebieskich. Teraz będę uważnie przyglądała się Twoim różom, bo w końcu ogród mam ogrodzony i sarny tylko przez płot mogą patrzeć na swoje różane przysmaki. Patrzą na mnie z wyrzutem, że im zagrodziłam stołówkę
Witaj Elu
Na płocie Polish Spirit, na jaśminowcu - Kryspina, a przed nimi puszy sie Westerland - i słusznie sie puszy, bo nareszcie mój "kat" pokazał , że nie wypadł sroce spod ogona
O mamo...ten powojnik na jasminowcu to ideał! Tak sobie żyją w symbiozie doskonałej, ach, zazdroszczę...no i Westerlandem to teraz Ty katujesz połowę forum
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka