Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Widzę ze takie same klimaty panują u Ciebie jak i u mnie...fantastyczne ale mrozik się dalej wzmaga... :D
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

A ja uwielbiam OGLąDAć zimę przez okno... :wink:
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

DZiś jeszcze trochę wczorajszej zimy(.......dziś już jest taka normalna brzydka...taka jakiej nie lubię...)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dziewczynki....i zima może byc piękna...gdyby częściej były takie klimaty jak wczoraj to nawet mogła bym ją polubic....chyba ;:224
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

Bardzo lubię takie krajobrazy i nie tylko z okna.Przyroda nie śpi i jest co oglądać.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Awatar użytkownika
sari
1000p
1000p
Od: 18 maja 2010, o 19:46

Post »

Grażynko ślicznie, u mnie również wczoraj było iście bajkowo
bardzo podoba mi sie ta droga zaśnieżona z tymi białymi drzewami :wink:
Pozdrawiam Beata

Moje doniczkowce Zapraszam Cz. 1, Cz. 2
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękna zima Ty też Grażynko mieszkasz w pięknej okolicy :shock: nawet w zimie
piękne krajobrazy pokazujesz, ;:108 a małe baranki śliczne chyba wszystko co małe
jest słodkie a kurka chyba ich pilnuje. :;230
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

Grażynko pięknie pokazałaś zimę ;:138
czyż natura nie jest cudowna ;:196
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
Awatar użytkownika
Ewakora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2010, o 14:13

Post »

Fragolciu cudna oszroniona zima,choć za nią nie przepadam,to takie widoczki są piękne :wit ;:196
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

CUDOWNE zdjęcia zimy taką to i ja kocham :)
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Grażynko, zacznę od gratulacji dla młodej mamy! Niech obie pociechy zdrowo rosną i pomagają mamie w ogrodzie! :)
O ostatnich Twoich zdjęciach mogę powiedzieć jedno, pokazują takie oblicze zimy, jaką ewentualnie :wink: mogę zaakceptować, piękne i baśniowe!
Twój wężowy ogród bardzo mi się podoba...a widzę, że miejsce jest, więc wąż pewnie będzie się wydłużał i wił dalej :) A jako że lubisz sobie coś od czasu do czasu kupić, to szanse są duże :D Jak oglądałam Twoje kompozycje, to taka myśl mi przyszła do głowy...A może tak skomponować rośliny, niższe, wyższe, by taki efekt "wicia się" rabaty uzyskać również w wymiarze wertykalnym? Wtedy z różnych miejsc rabaty, patrząc z boku, otwierałyby się takie fajne perspektywy...Oj, to trudne, bo trzeba by było precyzyjnie pozestawiać rośliny pod względem wysokości...Miałabyś z czym poszaleć! :) Ot, tak podrzucam temat do zimowych rozmyślań :)
Awatar użytkownika
juni
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 wrz 2009, o 10:43

Post »

Wpadłam z rewizytą,podziwiam węże,oczko super,synek super,ogród super-wygląda na to że u Ciebie wszystko suuuper :wit
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Janku takie krajobrazy to i ja lubię nie tylko z okna...ale tylko takie.Dziś na przykład mamy to brzydkie oblicze zimy...błoto pośniegowe,deszcz i wiatrzysko paskudne...jeszcze mrozu brakuje i było by wszystko co najgorsze w zimie :?

Beatko to droga z mojego domku do głównej ulicy....a ten bajkowy krajobraz był tylko jeden dzień...teraz jest paskudnie,buro i nawet się z domu nie chce wychodzic :roll:

Stasiu te fotki wszystkie robiłam w obrębie mojego domu...częśc z podwórka częśc spoza...gdyby mi się chciało i wyszła bym dalej fotki były by ładniejsze bo kawałek dalej od mojego domu jest "aleja drzew"...w zasadzie las po obu stronach ulicy,który w zimie wygląda naprawdę cudnie szczególnie gdy drzewa są oszronione ;:108
A barany były ładne jak były małe...leżały w upalne dni pod dachem obok kurnika a kury,indyki,koty i psy po nich łaziły...zabawny to był widok :;230

Dzidziu taaaaa natura i bez naszej pomocy potrafi tworzyc piękne krajobrazy :uszy

Ewciu ja za zimą też nie przepadam...ba...nie cierpię zimy,ale jak byśmy mieli ciągle lato,ciągle pełno cudnie kwitnącego wokół kwiecia to przestali byśmy doceniac to piękno...mogło by nam spowszedniec,a dzięki zimie mamy okazję za tym wszystkim zatęsknic,a gdy przychodzi wiosna to jaką radośc sprawia każdy najmniejszy kiełek,pączek,zielony badylek :D

Celinko takiej zimy nie da się nie lubic....tylko że takiej to mamy tylko jeden czasami kilka dni reszta to już niestety nie jest tak bajkowa...szczególnie gdy wsiada się do samochodu i trzeba gdzieś pojechac,na samą myśl o tym jak wyglądają drogi odechciewa się wszystkiego :?

Martuś witam Cię serdecznie i dziękuję za gratulacje ;:196 Liczę na to że będziesz mnie częściej odwiedzac i doradzac mi w sprawach urządzania mojego małego wężowego ogrodu :D Martuś może tak się wydaje ale ogród jest mały i wcale nie ma tak dużo miejsca na "szarże zakupowe"Dzięki wyburzeniu starych szop zyskało się trochę nowej przestrzeni na której ma powstac na pewno altanka,reszta to jeszcze jest w fazie planowania.Niby koncepcja już powstała,ale dopóki jeszcze nic nie jest zrobione to plan może ulegac zmianom do woli....(dobrze że jest zima i czas na obmyślanie...)A w wężu to jescze nic tam nie jest na stałe...Ciągle coś przesadzam,zmieniam miejsce,wysadzam lub dosadzam....metodą prób i błędów może w końcu osiągnę zadawalający rezultat....a może nie...Wizja tej rabaty też ciągle mi się zmienia...Najpierw był miszmasz...wszystko co kupiłam tam lądowało,póżniej po mału zaczełam ustawiac...takżeby powstały "piętra",póżniej jeszcze pomyślałam że fajna by była rabata biało-niebieska,a jeszcze póżniej doszłamn do wniosku że jednak wolę miszmasz kolorów z uporzdkowaną wysokością.Zobaczymy co mi się jeszcze uwidzi....na razie to przyszło mi do głowy że cała rabata by była fajniejsza gdyby miała obwódkę np z dwóch rodzaji niskich bylin naprzemiennie,np w kolorze bordowym i szarym lub obwódkę z różnych żurawek(droższe przedsięwzięcie).......a co wyjdzie to się okaże :uszy

Juni miło że mnie odwiedzasz :D Chciała bym żeby u mnie było wszystko super...ale niestety tak nie jest i chyba nigdy nie będzie....a może to i dobrze bo gdyby wszystko było doskonałe to co ja bym robiła...pieliła chwasty i nic więcej....nnnnnnnuda :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Romantyczne widoki zimowe i rozgrzewające widoki letnie. Każdemu wedle potrzeb. :)
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Ja jednak wolę teraz ogladać te zimowe. Szczególnie, że Grażynka pokazuje je tak pięknie.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

śliczne goździki :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”