Paweł odnośnie tej kanny to jak będzie w następnych latach tak biała to zginie z powodu braku chlorofilu
Witaj
Beato kruszyna ta dobrze zimuje i nie sprawia żdnych problemów a jak się rozmnaża, nie wiem- musze poczytać
Jolu dziękuję

ta jodełka rośnie juz kilka lat i była kupiona jako 3-letnia sadzonka
Geniu ja swoja trawę pampasową trzymam cały czas w donicy właśnie rozwija sie pierwszy kwiatostam, jak przezimuje w piwnicy to posadzę ja w takim dużym czarnym pojemniku budowlanym i z nim wkopię w ogrodzie
Grażynko dziękuję za miłe słowa

, ciekawe jak się sprawdzi ta druga odmiana giganteusa znaczy "Jubilar".
Grzesiu do tej pory to juz pewnie wszystko wiesz o tej kruszynie
Jacku mam obie kruszyny i różnicę widze tylko w pokroju, a miskanty prawie wszystkie kupione w tym roku , zobaczymy w przyszłym jak sie rozrastaja, maja być kępowe więc chyba kłopotu z nimi nie będzie
Geniu Aniu Paweł to prawda , ostatnio byłem bardzo zapracowany było kilka dni dobrej pogody , ale jak widac tylko kilka , pada juz kojejny dzień , ale udało się zrobić wszystko co konieczne w polu i juz rośnie

, ten sezon pod względem hydrologicznym był bardzo trudny i stresujący na szczęście juz sie skończył. Teraz troche posprzątać , pomyć, zakonserwować i będę miał "wolne" do kwietnia