No i po co ja znów tu przyszłam , kajet już pęka w szwach!
Jak mi na niego w domu trafią, to atom normalnie będzie!
A co tam niech się dzieje!
Dopisuję!
Czosnki! [ bo to z 50 , różowe to czosnek chyba?]
Chciałam zawiadomić ,że nie uciekną i będzie ich coraz więcej jak tak dalej będzie Ale jestem lalalalaaaaa nie będę kończyć jaka nmialam kolegę kiedyś niestety miałam mieć maleńki urlopik i co i psińco! Zastąpiłam gada,popracowałam za ulunga A to bebło co zrobiło? No odddżwięczyło się jak jasna anielka mam przed sobą fajna perspektywkę tak około miesiąca pracy,no załamałam się i już nie ma już gentelmenów z zasadami na tym worldzie
Witam długo nie zaglądałam do siebie,ale nadejszla wiekokopomna chwiła Cały czas pracuje dziewczynki i w zasadzie nie mam na nic czasu,codziennie po 11 godzin i juz zaczynam padać leciutko mordką na pysk Nie mniej jednak dzisiaj wstałam ranieńko i wyplewilam wedle domku i płota I wiecie co widać moje kwiatuszki W międzyczasie mój dzielny Jędrula bawi się w stolarza i to nawet z powodzeniem ,dzisiaj obrabiał w tartaku dechy na taras są cudne Będę miała piekny tarasik przed domkiem taki 16-to metrowy No i ukończył dzieło znaczy się arcydzieło piękny stoliczek Już wam prezentuję tadammmmm