Ja też myślałam już nie raz o takim kwietniku, ale jakoś nie miałam pomysłu gdzie by go zamontować
Jedyne miejsce to pokój syna, ale bym musiała mu biurko skasować
Trzeba będzie przemyśleć ten temat
Edytko kwietnik z taką bujną zieleninką prezentuje się fantastycznie
Ja mam kwietniki te rozporowe ale roślinki nie są jeszcze takie zarośnięte choć już bardzo bym tak chciała
Pati dziękuję
Aniu,dziękuję U mnie na kwietnikach przeważnie stoją epiki a one szybko rosną Musisz być Aniu cierpliwa ,roślinki na pewno Ci się rozrosną
Kwietniki masz prześliczne ,właśnie też do takich się przymierzam,nie wiem czy kupić tylko na paprotkę pojedyńczy ,czy na więcej roślin, Ten kwietniczek na oknie też pomysłowy( dla Twojego M )zastanawia mnie jak jest przymocowany?
No a kwiatki jak zawsze piękne ,zadbane itd. itd....
Powiedz mi jeszcze jak to jest ze zroślichą czy każda po jakims czasie dostaje takie listki podzielone? bo jeszcze nigdy takich się nie dochowałam u swoich .
chan-dzia pisze:Powiedz mi jeszcze jak to jest ze zroślichą czy każda po jakims czasie dostaje takie listki podzielone? bo jeszcze nigdy takich się nie dochowałam u swoich .
Aniu ta zroślicha tak już ma z tymi listkami to taka odmiana
Edytko juz mam pomysl na zagospodarowanie rozpychających się skrętników dzięki twojemu M wspaniały pomysł a kwietniki te dwa pozostałe to są super ja mam jeden stoi na ziemi i nigdy się nie przewrócił a stoi już 4 lata. Róże masz nieziemskie
Ale mi się podobają takie chaszcze na kwietnikach, moje za trzy lata tez takie będą ,
różyczki tez piękne znów pokazałaś ale naj naj to masz hibiskusiki, wszystkie kolorki cudne
Edytko, róże i hibki pięknie kwitną
Masz rewelacyjny kwietniczek, gratki dla M. i świetnie skomponowane rośliny, bardzo mi się to podoba
Wszystko masz poustawiane ze smakiem, tak, że nie widać przesadności w roślinach a to też ważne.
Nowy nabytek cudowny