Mój ogród na wsi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród na wsi

Post »

Aniu najlepszego w Nowym Roku.
Ty już kupujesz? A ja jeszcze starego roku nie zakonczyłam :D
U siebie na parapecie tylko starce hoduję, obawiam się o te co pozostały na działce.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu ale jesteś zapobiegawcza już zamawiasz kwiatki :D :D ja na razie oglądam :D :wit
Anna Guba
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 23 lut 2008, o 23:25

Post »

Krysiu , u nas na targu to niewiele można kupić a jak pytam o odmianę to patrzą na mnie jak na wariatkę, że przyszła taka i się mądrzy.

Marylka , tak już zamówiłam i ciągle patrzę na lilie , no pewnie zamówię w lilypolu .Wioną u nich kupiłam dość dużo ale mają jeszcze tyle ładnych , że nie mogę się oprzeć.

Bożenko , ja oprócz tego ,że zamawiam to siedzę i oglądam .............ale po to by zamówić.

Dziewczyny ostatnio u mnie stwierdzono chorobę .....miłość do liliowców , host i żurawek.Wszystkie wieczory siedzę i oglądam jakie kupić.Na allegro nie kupię bo w tamtym roku oszukano mnie ,zamówione rośliny okazały się zupełnie innymi od zamawianych i na darmo wydałam 500 zł.Teraz jeśli coś kupię to tylko z pewnego źródła, przynajmniej takie mam postanowienie.W tym celu oglądam na naszym forum wątki o sprzedaży albo wymianie.
Pozdrawiam cieplutko Anka
Mój ogród na wsi
Moja działka w ROD
Awatar użytkownika
pestka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2008, o 21:09

Post »

Aniu pozdrawiam w Nowym Roku dużo zdrówka i radości z roślinek skoro choroba roślinkowa cię wzięłana liliowce :D ;:196
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu nie wiem czy zamawiałaś u p P. ja w ubiegłym roku byłam bardzo zadowolona ,w tym napisałam żeby mi przysłali katalog ;:108 Już widzę te Twoje piękne dalie ;:138 Dosiego Roku Aniu, żeby Ci się pięknie zieleniło ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Aniu ja zawsze kupowałam przez all..ale masz rację nie zawsze dostałam to co chciałam :D :wit
Anna Guba
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Roma , ja kupowałam u pana Pajdy i byłam bardzo zadowolona dlatego w tym roku znowu kupię.U tego pana kupowałam też przez allegro ale wiedziałam, że można mu zaufać.

Bożenko ja na allegro tak się sparzyłam, że przyrzekłam sobie jeśli kupię to jedynie od osoby polecanej przez forumowiczów .
Mój ogród na wsi
Moja działka w ROD
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Aniu piszesz o Lilypolu, a ja tam wchodzę i wszystko jeszcze nie dostępne.
Czy jeszcze za wcześnie, czy źle wchodzę :?: :wit
Anna Guba
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Marylka dobrze wchodzisz tyle, że oni jeszcze nie uruchomili sprzedaży .Trzeba jeszcze troszeczkę poczekać . :wit
Mój ogród na wsi
Moja działka w ROD
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p
Od: 21 sty 2010, o 21:15

Post »

maryla-56_56 pisze:Aniu piszesz o Lilypolu, a ja tam wchodzę i wszystko jeszcze nie dostępne.
Czy jeszcze za wcześnie, czy źle wchodzę :?: :wit
ja też się nad tym zastanawiałam :roll:
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat :) cz.1, cz. 2
Zapraszam :)
Anna Guba
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Majka , oni później wystawiają wiem , bo kupowałam wiosną 2010 i cebule przyszły w połowie kwietnia.

Dzisiaj byłam na wsi i co dziwne krety ryją na całego czyli stąd wniosek ,że ziemia jest niezamarznięta.Co ciekawe ,że róże liści nie zgubiły -czyżby mróz był za mały , patyki róż posadzone w listopadzie stoją zieloniutki ...chyba to im dobrze wróży. :heja

Brzozy Trost Dwarf i inne rośliny zakupione w listopadzie z gołym korzeniem posadzone do doniczek i zadołowane na grządkach żyją i mają się dobrze.......a tak się o nie martwiłam.
Mój ogród na wsi
Moja działka w ROD
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01

Post »

No, i taka właśnie powinna być zima na naszej szerokości geograficznej :-) Oby, tfu, tfu, była taka rozsądna do końca :-)

Aniu, do którego ogrodu bardziej Cię ciągnie? Zdradź tajemnicę :-)
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p
Od: 21 sty 2010, o 21:15

Post »

Aniu moje róże też mają liście nawet się zastanawiałam czy to tylko moje ;:224 krety ryją na całego więc może mrozu dużego już nie będzie :?: :wit
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat :) cz.1, cz. 2
Zapraszam :)
Anna Guba
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Siberio , tak naprawdę to nie wiem do którego ale chyba miejskiego , bo mam go 25 lat a na wsi 3.Ale kocham ten i ten , bo na wsi to najpierw musiałam wykarczować siekierką i szpadlem 15 arów dziczków śliw i wiśni -sama bo mąż remontuje dom , a że remontujemy w weekendy gdyż oboje pracujemy więc trwa to bardzo długo i jeszcze końca nie widać.
Mój ogród na wsi
Moja działka w ROD
Anna Guba
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Majka , nie wiem jak to jest ale dzisiaj w miejscach gdzie stopniał śnieg to nawet bratki kwitną , dziwi mnie to , bo przecież były takie duże mrozy.To wszystko chyba dlatego ,że była bardzo gruba warstwa śniegu , e tam była w jednej części ogrodu w dolinie to jeszcze ze 2 m śniegu leży.
Mój ogród na wsi
Moja działka w ROD
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”