Igo, dzięki Majce możemy zobaczyć jak bedą wyglądału nasze krzaczki w przyszłości .
Wszędzie piszą, że ten bez ma kwiaty różowe, na metce też są różowe, a w rzeczywistości kolor jest całkiem inny
Jeśli kupowałaś go w 2007 roku to była całkowita nowość w tamtym czasie!
Witaj Majko, kiedy do Ciebie nie zajrzę to same piękności. Ty chyba na serio ogród to masz z gumy :D Bez czarny jest super. Widziałem go na wystawie w Chorzowie i nawet się na niego napaliłem, ale takie spore okazy źle się przewozi w pociągu Nie chciałem wzbudzać zainteresowania jadąc do domu hahaha
Iga, jest bardzo prawdopodobne ze twój bez zakwitnie w przyszłym roku.
Mała Rybko, te kwiaty mają trochę różu, mam jeszcze Black Beauty, który ma kwiaty bardziej różowe, a Thundercloud jeszcze ciemniejsze. Może kolor tych kwiatów od czegoś zależy, nie wiem.
Marcinie, żałuj ze nie kupiłeś, ja wożę rośliny pociągiem. Najgorzej było ostatnio jak przewoziłam czosnek bo zapach był bardzo intensywny. Ten bez ma niesamowity kolor i kształt liści.
Igo, masz rację, na forum poznajemy rośliny, które warto zdobyć. Piterku, ja też mam dzięki Tobie różne rarytasy. Lucy, mój rośnie w słonecznym miejscu, w cieniu liście mogłyby się nie wybarwić tak ładnie.
Majko, teraz żałuję, że go nie kupiłem. Ale co zrobić. Może jak spotkam go u mnie to kupię, a jak nie to przyjadę do Chorzowa za rok. Na nastęną wystawę :D Kupię również świecznicę, której też nie kupiłem a teraz żałuję.
Majeczko jakie piękne te jesienne krokusy
Ostatnio kupiłam takie na Targach i bardzo się cieszę bo u Ciebie cudnie wyglądają....mam nadzieję ,że moje też takie będą 8)
Tylko ciekawe czy zdążą zakwitnąć.........kiełki miały jak je sadziłam.......