Ogródek gagawi cz.2
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iza, Tess - troszkę się odlepiają, ale tylko troszkę, wystarczy je docisnąć i już gotowe
Wszystkim gościom bardzo się podobają
Magdziu - jutro sprawdzę co w trawie , a raczej w śniegu i błocie piszczy. Dzisiejszy rekonesans nie przyniósł dobrych wieści: hebe padły
wszystkie 5 sztuk... Na pocieszenie zakupiłam prymulki
Gosiu - konwalie szybko się rozrastają, mam nadzieję, że moje od Kogry Grażynki przyjęły się i w maju zetnę do wazonika
Gabi - bardzo lubię ten sklep, jeśli bym mogła coś dla Ciebie zakupić, pisz bez krępacji
Dzisiaj miałam drobny zabieg chirurgiczny i nie miałam czasu na ogródki, a teraz wygryza mnie córa z kuzynką, do jutra.

Magdziu - jutro sprawdzę co w trawie , a raczej w śniegu i błocie piszczy. Dzisiejszy rekonesans nie przyniósł dobrych wieści: hebe padły

Gosiu - konwalie szybko się rozrastają, mam nadzieję, że moje od Kogry Grażynki przyjęły się i w maju zetnę do wazonika
Gabi - bardzo lubię ten sklep, jeśli bym mogła coś dla Ciebie zakupić, pisz bez krępacji

Dzisiaj miałam drobny zabieg chirurgiczny i nie miałam czasu na ogródki, a teraz wygryza mnie córa z kuzynką, do jutra.
O,zobaczyłaś mnie-tak się cieszę.Po buszowaniu po ogródkach(pięknych,cudnie utrzymanych) mam dopiero cykora czy ja coś potrafię.Twoje maki i prymulki;tak jak u ewelinki,robią wrażenie.Ja kupiłam cyklamena żeby przywołać już wiosnę,ale prymule mnie zainfekowały i już jutro poczynię stosowne zakupy.Pozdrawiam. ;:2 [/list]
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tess pisze:Grażynko
trzymają się dobrze na ścianie?
Ja chciałam zamówić na allegro takie drzewo bonsai- czarne ale bałam się że to odpadnie....te maki też mi się bardzo podobają.
Terenia trzymają się! Trzymają się ....

Zobacz tutaj http://naklejkiscienne.pl/pl/rosliny/a/1/
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gagawi jesteś jak Makowa Panienka 

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."