Początki - ogródek roslynn

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Początki - ogródek roslynn

Post »

OK, na paski przy zdjęciach uwagi nie zwróciłam :lol: :lol:
Przyznam się, że najlepiej idzie mi pisanie na forum, gdy nikt mi się nie kręci, o nic nie pyta,
a o to ostatnio było trudno :D , taki okres, wesoły, choć nieco męczący.
Mam nadzieję, że znajdziesz sierpień :P ,
Lato kolorowe miałaś w ogrodzie, zobaczysz jak w przyszłym roku wszystko Ci podrośnie.
Dobrze, że robisz zdjęcia, bo wtedy łatwo zauważysz różnicę.
Mam nadzieję, że masz też zdjęcia bardziej poglądowe, z większymi fragmentami ogrodu.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Ale piękne zestawy kwiatów... :shock: :shock: :shock: :wit
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sabinko super podsumowanie ;:63 Ja też nie mogę opanować bałaganu w zdjęciach ;:7 ;:7
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Post »

Sabinko pomysłowe podsumowanie- ;:138 świetnie to wygląda a i przyjemnie nacieszyć oko
pięknymi kolorowymi kwiatami tym bardziej że na dworze teraz wszystko przykryte białym puchem.
co do porządku folderowego zdjęć to mam w miarę zrobiony ale nie zawsze mogę to co chcę znaleźć
pozdrawiam
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Zaraz do pracy śmigam, dzień dobry tak szybciutko i mam nadzieję, że dzisiaj wieczorem uda mi się przysiąść :D

Jak ja nie lubię tak rano na mróz wychodzić ;:79
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sabinko, spokojnej pracy i do wieczora :wit ;:196 ;:167
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Sabinko niektórzy muszą pra cować po to ,żeby tacy jak ja siedzieli w domu :;230 ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I ja też, siedzę w domu. Przecież jak się siedzi w domu, to się nic nie robi.... :;230 :;230 :;230
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Post »

Sabinko nie zazdroszczę brrrrrrr a w domciu ciepełko ale jak mus to mus trzymaj się ciepło :wit
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06

Post »

Piękne podsumowanie roku :D Człowiek napatrzy się na te kwiatki, a później spać nie może :lol:
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p

Post »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Wstałam rano i było tyle puszystego śniegu, ze musiałam zrobić kilka fotek.
Wypuściłam piesia z domu coby sobie pobiegał i troszkę się wytarzał w śniegu.

W ogóle to wcięło mi gdzieś cały tekst, który był ponad fotografiami. Coś mi chyba znowu komputer strajkuje.

Jadziu i Stasiu, gdyby nam ktoś płacił za pracę w domu to co niektórzy mieli by może odrobinę więcej szacunku dla nas. Toż to pełen etat tyle, że za darmo :D
Szafirku i Pawełku, dziękuję pięknie za odwiedziny. Wiosna to juz mnie strasznie przyciąga i śni się po nocach :D

Dzisiaj nareszcie mam wolne, aż do środy. Potem znowu koniec tygodnia do pracy. Siedzenie po 9,5 godziny w sklepie jest dosyć męczące, nogi na koniec dnia są deczko zmęczone i wtedy to chce mi sie tylko siedzieć i nic nie robić. Może za stara już jestem i dlatego nie mogę nadgonić wszystkich rzeczy :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Chwila przed zamknięciem sklepu. Troszkę spokoju i można zmyć spokojnie podłogę :D

Obrazek
Tyle kolorowych gazet i książek a nie zawsze jest czas żeby sobie poczytać. A wydawało by się, że nic tylko usiąść i zagłębić sie w lekturze.
Jest jedna dobra rzecz, że jestem wśród ludzi i czasami przychodzą sobie tylko na pogawędkę. Czasami nawet ktoś przyniesie czekoladę albo kawę dla pani w kiosku , to miłe i nie wiadomo za co :D
Pracuję na zmianę z koleżanką i dobrze bo nie chciałabym siedzieć tam każdego dnia po tyle godzin. Ludzie chcą kupować ale teraz jak jestem z drugiej strony to zastanawiam się czasami jak te kobietki nadążają ze wszystkim. W końcu w domu też czeka na nich robota.
A może marudzę tylko, może ja już poczułam smak wolności i dlatego potrzebuję więcej wolnego i czasu dla siebie :D
Sabina

Moje linki
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Każda sytuacja ma swoje złe i dobre strony. Kiedy byłam w domu z dziećmi (urlopy wychowawcze - 4 :!: :!: :!: ),
to wydawało mi się, że życie mi ucieka. Gdy wróciłam do pracy, to okazało się, że prawdziwe życie jest, gdzie indziej.
Trzeba to jakoś proporcjonalnie rozłożyć, ale ważne jak się w danej sytuacji czujemy,
bo jedni wolą przebywać w zaciszu domowym, inni wśród ludzi.
Łączyć dwa etaty jest trudno, ale możliwe, ale przy włączeniu się całej rodziny w obowiązki domowe - dużo łatwiejsze.
Teraz mogę się bardziej zająć ogrodem, rodzinnie jestem mniej zaangażowana, bo rodzina jest jednak absorbująca :lol:,
szczególnie dzieci. Mam teraz w domu roczne dziecko, mniej na forum jestem, ot. co :lol: A prawie zapomniałam, jak to jest :P
U nas dziś marznąca mżawka, skorupka na sniegu, oblodzone gałązki drzew, śliskie, wyniosłam słoninki sikorom :lol:
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Sabinko wszystko ma swoje złe i dobre strony . Siedzenie w domu męczy jeszcze w dodatku w taką pogode . Co innego w lecie ,ale w zimie wolałabym tez iść do pracy gdyż tak jestes w ciągłym ruchu . Fajnie Cię znowu widzieć w realu .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p

Post »

Bo tak już dziewczyny jest, ze chyba nam dogodzic nie idzie. faktycznie jak jestem w pracy to tęsknię za czasem spędzonym w domu , jak w domu to już bym chciała z ludźmi przebywać :D
Jest ok. :D
Elżbietko, może za kilka lat jak będę babcią to z chęcią powitam maluszka w domu, też już nie pamiętam jak to jest :D
Jadziu, zimą w sumie dobrze wychodzić do ludzi bo rozjaśniają troszke te ciemności wieczorne, czas w pracy przyjemniej płynie, za to na lato rzeczywiście 3 miesięczny urlop by się przydal :D

Siedzę sobie dzisiaj zupełnie sama w domu. Na dole pogrywa radio, tv nie działa bo zapomniałam zapłacić Polsat cyfrowy i mi wyłączyli. Muszę w poniedziałek szybko zanieść im kasę żeby chociaż wiadomości w dzienniku zobaczyć. Ale nie jest źle bo i tak mało przy telewiizorni siedzę.
Córka na imprezie a syn do z pracy jeszcze nie wrócił. Pewnie u kolegów.
To sobie z moją psinką siedzę i cieszę sie ciepełkiem.
Wszystko wysprzątane tak jak trzeba i nagle czasu zbiegło, jak nigdy. No ale to wina męża bo go nie ma a tak wieczorkiem to sobie razem przy nalewce jak dwa staruszki przy pogawędce siedzieliśmy.
Powinnam dzisiaj pozaglądać na wszystkie portale gdzie od miesięcy nie bywam ale tak jakoś ciężko się do tego zabrać. Zobaczę jak mi to wyjdzie, na razie to sobie poskaczę jeszcze po ogródkach :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Ha, widzę, że Nowe Przygody Mikołajka na pierwszym planie :-)

Tak czytam Wasze rozważania na temat łączenia różnych ról życiowych - oj, wiem i ja, że nie jest lekko...jak pracujesz, masz więcej pieniędzy, ale i mniej czasu, zrezygnujesz z pracy - trzeba liczyć każdy grosz...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”