Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
- Wioleta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lis 2007, o 18:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jadziu!Przejrzałam dzisiaj Twój wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz piękny ogród, pieczesz pyszne ciasta, cwiczysz, zajmujesz się domami i na wszystko masz czas. Muszę Ci się pochwalic, że ja też urodziłam 20.10.2008r. córeczkę Edytkę
, ale mam jeszcze 3-letniego Łukasza. Bardzo się cieszę,że znalazłam Twój wątek.Pozdrawiam Ciebie i Twoją wnusię 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie też mnóstwo ptactwa nad Olzą i równie bezczelne.
Głód robi z nich nahalne ptactwo i zabija strach przed człowiekiem.
Ale jakie to przyjemne, takie karmienie i obserwowanie z bliska, tego, czego normalnie nie można zobaczyć.
Idę zobaczyć Gucia.

Głód robi z nich nahalne ptactwo i zabija strach przed człowiekiem.
Ale jakie to przyjemne, takie karmienie i obserwowanie z bliska, tego, czego normalnie nie można zobaczyć.
Idę zobaczyć Gucia.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
* Grażynko u nas w Ełku to co jakiś czas wywożą je do rezerwatu ale co bystrzejsze i tak wracają
* Inag1 słoneczko bardzo chętnie Ci wkleję
*Wiolu dziękuję za bardzo miłe słowa
i oczywiście zapraszam kiedy tylko masz ochotę
Czyli nasze maleństwa to równolatki
Bardzo ładne imiona mają Twoje dzieciaczki , a może pokażesz nam swoje pociechy
Bardzo proszę . Kochanie a czy Ty masz gdzieś swój wątek
Zdjęcia ze spacerku i zaraz wracam do odpowiedzi

*Ida kochanie jeśli obojętny Ci jest kolor to mogę Ci dać jeszcze teraz jak się spotkamy Dobrym M . Bo wiesz cholerka ja nie opisuję
*Gabrysiu te fotki to zmyślą o Tobie kochana
*Ada.kj Fotki Gucia teraz wklejam w innym wątku , zapraszam , tam też można zobaczyć inne piękne pieski
*Tessko pada prawie cały czas z małymi przerwami ale jak już pisałam jest drobny
* Giguś słońce dziennie robię jak sama chodzę z pieskami rano i po obiedzie jakieś 10 km

*Joluś ja bardzo lubię te zdjęcie i oczywiście drogi makowej
*Moniu zawsze sieję dużo słonika , ptaszki są bardzo zadowolone a i my też bo to piękny kwiat , latem pokażę Ci gdzie go sieję . Wszystkim bardzo się podoba , bo jest niby za ogrodem , tworzy taką piękną ścianę odgradzając nas tym samym od pola .
Kotek Roki chciał z nami iść na spacer ale stwierdził po paru krokach ,że za dużo śniegu .

Było piękne niebieskie niebo , a za moment zrobiło się tak

Walki psów

Miłego wieczoru
* Inag1 słoneczko bardzo chętnie Ci wkleję
*Wiolu dziękuję za bardzo miłe słowa
Czyli nasze maleństwa to równolatki
Zdjęcia ze spacerku i zaraz wracam do odpowiedzi

*Ida kochanie jeśli obojętny Ci jest kolor to mogę Ci dać jeszcze teraz jak się spotkamy Dobrym M . Bo wiesz cholerka ja nie opisuję
*Gabrysiu te fotki to zmyślą o Tobie kochana
*Ada.kj Fotki Gucia teraz wklejam w innym wątku , zapraszam , tam też można zobaczyć inne piękne pieski
*Tessko pada prawie cały czas z małymi przerwami ale jak już pisałam jest drobny
* Giguś słońce dziennie robię jak sama chodzę z pieskami rano i po obiedzie jakieś 10 km

*Joluś ja bardzo lubię te zdjęcie i oczywiście drogi makowej
*Moniu zawsze sieję dużo słonika , ptaszki są bardzo zadowolone a i my też bo to piękny kwiat , latem pokażę Ci gdzie go sieję . Wszystkim bardzo się podoba , bo jest niby za ogrodem , tworzy taką piękną ścianę odgradzając nas tym samym od pola .
Kotek Roki chciał z nami iść na spacer ale stwierdził po paru krokach ,że za dużo śniegu .

Było piękne niebieskie niebo , a za moment zrobiło się tak

Walki psów

Miłego wieczoru
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JADZIU mieszkasz w pięknej okolicy . Pola , lasy i stada zwierząt - urokliwe miejsce , tylko pozazdrościć
Spacer z psami w tej scenerii to na pewno sama przyjemność . U nas w Szczecinie też jest już sporo śniegu , chyba tej zimy jeszcze tyle nie było . Zima w mieście inaczej wygląda , nie tak ładnie
jak u Ciebie . Jutro może wybiorę się na spacer na swoją działkę to zrobię kilka zdjęć , bo ulic nie ma po co fotografować - błoto pośniegowe tylko 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Jadziu, zazdroszczę Ci tych spacerów. Ja sama boję się wybrać ze swoimi psami bo moge nad nimi nie zapanować a M do spacerów się nie kwapi. 
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Brawo Jadziu! 10 km! Teraz nie dziwię się, że mimo smakołyków tak super wyglądasz.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Dziewczęta żeby było jasne 5 rano 5 po południu
i to nie zawsze .Czasami Zbyszek chodzi rano a ja z nimi później . Kochani ja chodzę polami lasami także naprawdę to tak szybko leci ,że ja sama nie wiedziałam ,że tak długo chodzę i tyle kilometrów robię
Dopiero Zbyszek powiedział ile kilometrów robię
Ale to nic wielkiego
Przecież Ci co chodzili na pielgrzymki do Częstochowy to wiedzą ile km się idzie dziennie
Nasza grupa na przykład musiała przejść od 35 do 45 km Ja lubię chodzić .