Ogród Biedronki641 cz.5
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Biedronki641 cz.5
Alu, bardzo mi przykro czytać o cierpieniu Twojej Amiczki. Cieszę się że jest poprawa, może faktycznie pogoda nie sprzyja nie tylko nam alei zwierzętom. Mam nadzieję że z każdym dniem będzie coraz lepiej, zwierzęta nie powiedzą nam co je boli tylko tak patrzą smutno...
Na ogród przyjdzie czas. Pies czy kot, a nawet koza jeśli jest naszym wiernym przyjacielem zasługuje na maksimum uwagi w czasie choroby i taką postawę popieram i podziwiam.
Na ogród przyjdzie czas. Pies czy kot, a nawet koza jeśli jest naszym wiernym przyjacielem zasługuje na maksimum uwagi w czasie choroby i taką postawę popieram i podziwiam.
- Biedronka641
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga teraz to dopiero leje .Ja też już odczuwam tę pogodę. Boli mnie kolano i stawy..Psina też. Rozpoczynałyśmy picie od lizania mokrej ręki,potem piła z garści.Teraz już z swojej miski. Jedzenie idzie jej gorzej. Co jakiś czas podsuwam coś nowego ale jeszcze nie chce jeść. Lubiła się wylegiwać do słońca a teraz zimno.Wynoszę ja na rękach na szybkie sikanie .
A Ty wiesz jaki to był tester żywności? Co nie chciała jeść to widać było,że kupiłam coś już nieświeżego,bo nie zjadała. A co było świeże to nie gardziła. Aga dobrze,że jestem teraz w domu to mogę ją niańczyć a jak nie wyzdrowieje to czarno to widzę. Zobaczę co mi jutro powie weterynarz.
A Ty wiesz jaki to był tester żywności? Co nie chciała jeść to widać było,że kupiłam coś już nieświeżego,bo nie zjadała. A co było świeże to nie gardziła. Aga dobrze,że jestem teraz w domu to mogę ją niańczyć a jak nie wyzdrowieje to czarno to widzę. Zobaczę co mi jutro powie weterynarz.
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Alu,bądź dobrej myśli. Może piesia zacznie po trochu jeść. Oby...
Faktycznie dobrze że akurat teraz możesz być w domu.
Potrzeba czasu, pies jak człowiek, im starszy tym dłużej wraca do zdrowia ale wraca Alu.
Życzę Wam duuuużo zdrówka i niech ten przyjaciel domu jeszcze długo pełni swoją misję.
Faktycznie dobrze że akurat teraz możesz być w domu.
Potrzeba czasu, pies jak człowiek, im starszy tym dłużej wraca do zdrowia ale wraca Alu.
Życzę Wam duuuużo zdrówka i niech ten przyjaciel domu jeszcze długo pełni swoją misję.
- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alu, mam nadzieję, że psinka wydobrzeje, smutno sie czyta o chorobach naszych czworonożnych przyjaciół. Słonka nam wszystkim potrzeba roslinkom, ludziom i zwierzętom. Pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Alu jak na razie wiosna nie spisuje się więcej zimna niż ciepła , sprawdziłam kilka storczyków wychodzi z ziemi , najbardziej żal mi białego i bordowego bo nie nacieszyłam sie nimi , biały tylko raz zakwitł i zginął a bordowy nawet nie zakwitł i też go nie ma .
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Wizytuję inne wątki, choć oczywiście forum jest za duże, żebym mógł zwizytować je wszystkie czy chociażby połowę. I Twój pod względem ciekawostek botanicznych bardzo mi się podoba. ;-)
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj
. Najważniejsze, że jest poprawa u pieska
. Trzymam dalej kciuki ale myślę, że zacznie w końcu jeść i wszystko wróci do normy. Mojego migdałka też zmroziło jak otwierał kwiaty
. No szkoda bo podrósł od zeszłego roku
. Judaszowiec to bardzo ciekawe drzewko. Już nie raz o nim myślałam ale to chyba zbyt delikatna roślina ? Nawet gdzieś w szkółce widziałam go w tym roku. Pozdrawiam i słoneczka Ci życzę
.

- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Alu popodglądałam ogrodowe piękności.
Irysy niebieskie pięknie kwitną.
Trzymam kciuki za sunię. Dobrego dnia. 

- Biedronka641
Witam.
Wczoraj było nawet
i udało mi się posiać jarzyn.Dziś zimniej.
Aga jest lepiej,bo zaczęła jeść.Dogadzam,podsuwam co mogę. Już zeszła z legowiska sama,ale słabiutka jeszcze.
Ewa M.jej tłumaczył by się zbierała,bo pańcia wydaje na weterynarza za to, ile by kwiatów kupiła. A tak na poważnie to dziś bez leków i mam ją poobserwować jak będzie.
Gieniu wczoraj było słoneczko.Dziś miało być 20 a zimno.Pogoda się nie sprawdza. Storczyki są już ładne i zrobiłam im zdjęcie ale mój image dziś strajkuje. Nadal dwóch nie widzę.Pewnie też je stracę.
Jerzy oczywiście,że wizytujesz a i ja nie jestem we wszystkich wątkach.Miałam na myśli wątki,gdzie są śliczne śliczne rośliny o których ja na razie tylko pomarzyć mogę.
Ewelinko jest lepiej ale czy będzie jeszcze skakać po kanapie? Migdałek w zeszłym roku był obsypany kwiatami a w tym wygląda byle jak.. Bałam się o judaszowca ale go nie zmroziło .
Jak się zdecydujesz na judaszowca to przez pierwsze zimy będziesz musiała go okrywać. Tobie też
Soniu zrobiłam parę fotek ale ich nie mogę przesłać.Obserwuje kwiaty a one nic się nie rozwijają.Stoją w miejscu,jak zaklęte. Te iryski co roku kwitną jako pierwsze.
Życzę

Wczoraj było nawet

Aga jest lepiej,bo zaczęła jeść.Dogadzam,podsuwam co mogę. Już zeszła z legowiska sama,ale słabiutka jeszcze.
Ewa M.jej tłumaczył by się zbierała,bo pańcia wydaje na weterynarza za to, ile by kwiatów kupiła. A tak na poważnie to dziś bez leków i mam ją poobserwować jak będzie.
Gieniu wczoraj było słoneczko.Dziś miało być 20 a zimno.Pogoda się nie sprawdza. Storczyki są już ładne i zrobiłam im zdjęcie ale mój image dziś strajkuje. Nadal dwóch nie widzę.Pewnie też je stracę.

Jerzy oczywiście,że wizytujesz a i ja nie jestem we wszystkich wątkach.Miałam na myśli wątki,gdzie są śliczne śliczne rośliny o których ja na razie tylko pomarzyć mogę.
Ewelinko jest lepiej ale czy będzie jeszcze skakać po kanapie? Migdałek w zeszłym roku był obsypany kwiatami a w tym wygląda byle jak.. Bałam się o judaszowca ale go nie zmroziło .
Jak się zdecydujesz na judaszowca to przez pierwsze zimy będziesz musiała go okrywać. Tobie też

Soniu zrobiłam parę fotek ale ich nie mogę przesłać.Obserwuje kwiaty a one nic się nie rozwijają.Stoją w miejscu,jak zaklęte. Te iryski co roku kwitną jako pierwsze.

Życzę

-
- 100p
- Od: 13 sie 2010, o 17:32

Pięknie Ci kwitnie Judaszowiec. Mój Judaszowiec też zaszczycił mnie kwiatami, pierwszy raz od posadzenia małej sadzonki kilka lat temu

Pozdrawiam Dominika
Rośliny doniczkowe dominiki_sz
- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Ile lat trzeba czekać aby judaszowiec urósł do takich rozmiarów ?
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- Biedronka641
-
- 100p
- Od: 13 sie 2010, o 17:32
Dziękuje Alu za odpowiedź, jeszcze ich nie widziałam na żywo kwitnących to nie wiem jak wyglądają ;)
Pozdrawiam Dominika
- TROJA
- 500p
- Od: 6 kwie 2017, o 09:21
Alu nie mogę się doczekać kwitnącego judaszowca, już teraz wygląda pięknie
A te pierwiosnki pięknie razem wyglądają.

Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biedronka641
Już wiem co było nie tak. Wystarczyło zmniejszyć stronę,bo się powiększyła.
Ale i tak przechodzą bardzo wolno.
Dominiko ,żeby było ciepło to pewnie już by zakwitł. A Twój już zakwitł czy jest na takim samym etapie?Fajnie wyglądają kwiaty na korze.
Aniu troszkę
i pokaże jak kwitnie. Pierwiosnki wszystkie tam będą kiedyś rosły,bo te maja się dobrze.Tylko miejsce muszę im zrobić i poprzenosić z różnych miejsc.Tam mają trochę cienia i wilgoci.

Dominiko ,żeby było ciepło to pewnie już by zakwitł. A Twój już zakwitł czy jest na takim samym etapie?Fajnie wyglądają kwiaty na korze.
Aniu troszkę