Mój ogród - eukomis cz.1
- nieszka
- 50p
- Od: 29 sie 2008, o 21:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudowne clematisy!! takie o jakich marzę 

Pozdrawiam AgNieszka
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Korony cesarskie
Grzegorzu jak masz wsadzone na drenażu to na pewno będą kwitły ja ich miałam 15szt ale ale były wsadzone w wilgotne miejsce i część mi wygniła i nie wiem czy w tym roku coś zakwitnie pozdrawiam
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15

Zrobiłaś coś wspaniałego

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Odwiedziny
Dziękuję Danusiu za odwiedziny
Przepiękne klematisy.U mnie gleba zbyt kwaśna i sucha.Za to liliebujają do nieba.Ale zdopingowałaś mnie i na wiosnę zabiorę się ostro za pnącza.A swoją drogą jak ty przyzwyczaiłaś mieszkanców do poszanowania Twojej pracy ,to nie wiem
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Witam!Byłam widziałam,jestem zachwycona że pod blokiem można mieć takie cuda!W twoim ogródku masz już chyba wszystko.Piękne pełne maki,zawilec japoński też jakaś fajna odmiana,liliowce,tulipany...można by wymieniać bez liku.Jednak zauważyłam że tak samo prowadzimy modrzew pendula,też podpieram do góry jeden pęd aby zrobić mu dłuższą sukienkę.Jednym słowem cudności-aż dziwne że w nocy nie znikają
.Musi to być pożądne osiedle.

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36