Moja rabatka - perdii
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja rabatka - perdii
Też dostałam wiadomość, która mnie autentycznie ucieszyła-nie przyjdą na razie zamówione powojniki
Spadł mi kamień serca, nie muszę się już martwić jak zniosą podróż i oczekiwanie na posadzenie.

Tą samą wiadomość , którą dostała Ewa , dostałam ja też. Nie wiem , co bym zrobiła jak by dotarły do mnie teraz rośliny.Zły nastrój dopada każdą z nas teraz ,ze względu na tą przedłużającą się zimę.Trzeba myśleć pozytywnie , a jak zaświeci słoneczko i aura będzie sprzyjająca to ruszamy do pracy ze zdwojoną energią.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Witam Wszystkich. Wczoraj byłam taka szczęśliwa jak "skowronek na wiosnę" życzę Wam też tak cudownego nastroju

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Za życzenia dziękuję, skorzystam przy najbliższej okazji
Na razie pogoda mnie dobija, kot martwi, a swędzenie w gardle drażni. I wiosny nie widać 

U mnie pochmurno i pada śnieg
Hamlecik biedaczek dalej psika? Może ma koci katar. Długo się go niestety leczy.Ciekawe co to jest to drapanie w gardle ?

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Gosiu to znak ,że musisz go naoliwić .

Chyba masz rację Ewo. Ostatnio miałam doła to mówię do córci przez Tel. że chyba machnę kieliszka to biedaczka ze śmiechu upuściła komórkę. Jak to moja mama mówiła " patrząc z jakim obrzydzeniem pijesz i w jaki sposób to każdego pijaka zniechęciłabyś do picia alkoholu, więc jak nie lubisz to nie pij już bo obrzydzisz wszystkim wypicie kieliszka.
Lubię czasami wypić ociupinę nalewki lub dobrego wina.Jestem dobra kompanka do picia jeden kieliszek wina i już mam "mały zawrót głowy"
Więc Ewo za zdrowie Wszystkich 

- ewa_rozalka
- 1000p
To tyle możesz wypić co i ja .Już sobie wyobrażam nas obie w akcji ,ale byśmy śmiechu narobiły
Zobacz Ewo jakbyśmy umówiły się na połówkę to zanim dno byśmy zobaczyły to i pół roku by minęło

- ewa_rozalka
- 1000p
Ale jaka to oszczędność

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dopisuję sie do listy tego towarzystwa - sączenie jednego kieliszka wyśmienitej nalewki w dobrym towarzystwie starczy za całe wesele ... 

Gosiu odwiedziłam twój wątek widzę że humor w nim dopisuje przy tak zmiennej aurze. Widiała że bardzo dużo masz posiane ja praktycznie nie wysiewam bo nie lubię pikować. Jedynie pomidorki do szklarenki parę sztuk i jeszcze coś niecoś.
racja że doborowe towarzystwo to podstawa
a naleweczka swoją drogą -pychotka 

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja już dawno poznałam naszego Gosiaczka słodziaczka z rozrywkowej stronki