Ogród Marty cz.VIII

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz.VIII

Post »

Martuś na zaglądanie do wiosennego ogrodu zawsze trzeba znaleźć czas. ;:108 Tylko osoby, które kochają swoje ogrody, rozumieją, jak trudny jest czas, gdy szaro i zimno za oknem. ;:174 Brunery z delikatnymi kwiatkami są urocze, ;:oj a szafirki ze zdrowymi liśćmi to moje marzenie. :) Czasu teraz wszyscy mamy mało, ale trudne przejścia, nauczyły mnie, że ludzie są ważniejsi od szaleństwa świątecznego. Nie padam na twarz po przygotowaniach świątecznych, tylko miło spędzam czas z bliskimi. Spokojnego przygotowywania się do świąt. ;:196
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś szybki spacer po wiosennym ogrodzie z pracową kawką. Niedoczas przed świętami ;:196

Pozdrawiam serdecznie, miłego dnia ;:3
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja niby niezajęta ale czasu mi brakuje. ;:124
Martuś znalazłam i Dla Ciebie chwilę wpadam a tu takie cudne wspominki. ;:167 ;:167
Każde zdjęcie oglądam i zamykam oczy i spaceruje wirtualnie... ;:306
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witajcie w święta,chociaż pogoda letnia to i tak te święta mają cudowny urok,zwłaszcza wieczorem jak wszystko cudownie i kolorowo świeci i panuje wspaniała rodzinna atmosfera,teraz troszkę oddechu i można ruszać do ogrodu,życzę wszystkim moim przyjaciołom zdrowia ,szczęścia i niech cudownie wiedzie się w waszym życiu.

Marysiu,w ogrodzie tak cudownie ,jaskry są w doniczkach bo zjadają je myszy,ale one zimują w gruncie ,nigdzie ich nie wynoszę na zimę ,już pięknie się zazieleniły,byłam bardzo zajęta moją pracą ,wiesz jaką mam branżę i przed świętami mnóstwo pracy,ale myślę ,że teraz troszkę odpocznę i więcej pobędę z rodziną i z Wami,pozdrawiam i życzę wspaniałych świąt ;:196

Justynko,prymulki jak mają swój czas,to cudownie wyglądają,są bezproblemowe i warto je zaprosić do ogrodu,pozdrawiam i cudownych świąt ;:196

Sabinko,przypomnij sie wiosną ,a teraz mamy tylko odpoczywać z rodzinką i będzie czas zaglądać do ogrodów,pozdrawiam ;:168

Beatko,u mnie też raz zdechły bo je zjadły myszy,teraz sadzę w doniczkach i są ,pozdrawiam świątecznie ;:168

Soniu,ja jeszcze pracuję ,więc muszę wszystko jakoś pogodzić ,ale dałam radę i teraz już odpoczywam po cudownej wigilii z rodziną ,życzę pięknych,zdrowych i wspaniałych świąt ,pogoda super,więc w święta spokojnie można spacerować po ogrodzie,,pozdrawiam ;:196

Anetko,już będzie spokojniej ,pracy mniej ,więc więcej będziemy spacerować ,zdrowych i uroczych świąt ;:196

Kasiu,dzięki za chwilkę w ogrodzie ,już niedługo wszystko będzie na jawie ,a teraz odpoczywajmy ,bo mamy cudowne święta ,pozdrawiam i dużo zdrówka ,szczęścia i spokoju dla ciebie i dla rodzinki ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu doskonale wiem jak jesteś zajęta i w pracy i w domu, Ty dobra gospodyni co musi sama wszystkiego dojrzeć ;:4 Tak jak piszesz, chwila spokoju ale nie na długo bo za parę dni znowu koniec roku :D Jednak wiesz wkrótce styczeń i niektórzy już coś sieją a to znaczy że wiosna się zbliża. Życzę wspaniałych rodzinnych Świąt i mocno całuję całą rodzinkę ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Witaj Martuś.O joj, ślicznie, przespacerowałam się, w głowie się wszytko kręci i człek by chciał i to i tamto .Jesteś niedoścignionym wzorem,prawdziwy skarbiec informacji u Ciebie.Pozdrawiam.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie,wszystko co dobre szybko się kończy i jedne święta mamy za sobą ,ale wspaniała atmosfera świąt pozwoliła troszkę odpocząć,zrelaksować się i z nowymi siłami trzeba realizować nasze marzenia,pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

Marysiu,teraz będzie czas na dalsze plany,może kupno nowych roślinek ,trzeba przeglądnąć oferty,może coś się przyda do naszych ogrodów :uszy ,czytam ,że Ty zamówiłaś już nasionka pięknych roślinek,ja dopiero zacznę coś przeglądać ,pozdrawiam jeszcze świątecznie i duże buziaczki dla wszystkich domowników. ;:79

Joasiu,witaj miło,że jesteś ,nam nigdy dosyć nie będzie ,bo takie z nas niespokojne natury,mam takie komplementy od Ciebie ,że urosłam ,tylko nie wiem czy aż tak zasłużyłam,pozdrawiam gorąco i buziaczki ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

zapraszam na chwilkę świątecznych wspomnień.

stroiki zrobione przeze mnie łącznie ze skrzatami
Obrazek

stroiki dostosowane do zastawy
Obrazek

Obrazek

inne stroiki mojej produkcji
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

domek z piernika i moje skrzaty
Obrazek

Obrazek

Obrazek

druga choinka
Obrazek

i drugi stroik ze skrzatami
Obrazek

szczęśliwa wnuczka Zuzia
Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu śliczne skrzaty ...masz pomysły, a jaka świetna zastawa ;:63 stroiki ;:215
Zuzia nam pięknieje ;:167 ucałowania dla całej Rodzinki ;:196
Awatar użytkownika
AguJa
500p
500p
Od: 28 lip 2015, o 22:57

Post »

Martuś! ;:oj ;:oj ;:oj
Bardzo mi się podobają Twoje ozdoby świąteczne, ogrom pracy w to włożyłaś! Widać staranność i dbałość o detale (świetne talerze!!). A zapewne jeszcze wszystkie gastronomiczne przygotowania miałaś na głowie... nic dziwnego, że wnuczka taka zadowolona, najfajniejsze święta są zawsze u babci! Wiem coś o tym... ;:224
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś w wigilijny ranek, zostawiłam życzenia spiesząc się na pociąg, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać, nim zniknęły :oops: Bardzo podobają mi się Twoje dwie choinki a stroiki co jeden to ładniejszy. Zdradź przepis na zrobienie skrzatów ;:196 Straszą mrozami, to się na biegu na działkę wybrałam i pookrywałam rodusie, azalie i zakopczykowałam róże i budleje. Coś czuje, że mnie coś bierze. Jeszcze babcia mi podgrzewa atmosferę.... że w Wiedniu..... do którego wybywam w czwartek... ma się coś dziać... jak w Paryżu ;:223

Pozdrawiam ciepło ;:196
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Wianuszki i stroiki piękne i gustowne, pozazdrościć pomysłom.Piękne choinki i kominek .Zdolna kobieta ...nie tylko ogrodowe masz zdolności, podziwiam bo ja beztalencie jestem ;:180 Jeszcze piernikowy domek z bardzo ładnym daszkiem. Ślicznie , klimatyczne, wszystko przemyślane i dopracowane .Wątek pełen inspiracji. :D
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Martuniu ;:224
Pierwsze słowo jakie przyszło mi na myśl to-niebanalne ;:oj Nie wiedziałam ,że jesteś taka zdolna w temacie ozdób świątecznych ;:180
Gratuluję, pięknie to wyszło ;:196
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Piękne ozdoby,ale tym razem oniemiałam na widok zastawy ,takiego serwisu nigdzie nie spotkałam
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Przepiękne dekoracje ;:138 Wnusia śliczna i zadowolona.
Pozdrawiam - Justyna
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”