Witajcie w święta,chociaż pogoda letnia to i tak te święta mają cudowny urok,zwłaszcza wieczorem jak wszystko cudownie i kolorowo świeci i panuje wspaniała rodzinna atmosfera,teraz troszkę oddechu i można ruszać do ogrodu,życzę wszystkim moim przyjaciołom zdrowia ,szczęścia i niech cudownie wiedzie się w waszym życiu.
Marysiu,w ogrodzie tak cudownie ,jaskry są w doniczkach bo zjadają je myszy,ale one zimują w gruncie ,nigdzie ich nie wynoszę na zimę ,już pięknie się zazieleniły,byłam bardzo zajęta moją pracą ,wiesz jaką mam branżę i przed świętami mnóstwo pracy,ale myślę ,że teraz troszkę odpocznę i więcej pobędę z rodziną i z Wami,pozdrawiam i życzę wspaniałych świąt
Justynko,prymulki jak mają swój czas,to cudownie wyglądają,są bezproblemowe i warto je zaprosić do ogrodu,pozdrawiam i cudownych świąt
Sabinko,przypomnij sie wiosną ,a teraz mamy tylko odpoczywać z rodzinką i będzie czas zaglądać do ogrodów,pozdrawiam
Beatko,u mnie też raz zdechły bo je zjadły myszy,teraz sadzę w doniczkach i są ,pozdrawiam świątecznie
Soniu,ja jeszcze pracuję ,więc muszę wszystko jakoś pogodzić ,ale dałam radę i teraz już odpoczywam po cudownej wigilii z rodziną ,życzę pięknych,zdrowych i wspaniałych świąt ,pogoda super,więc w święta spokojnie można spacerować po ogrodzie,,pozdrawiam
Anetko,już będzie spokojniej ,pracy mniej ,więc więcej będziemy spacerować ,zdrowych i uroczych świąt
Kasiu,dzięki za chwilkę w ogrodzie ,już niedługo wszystko będzie na jawie ,a teraz odpoczywajmy ,bo mamy cudowne święta ,pozdrawiam i dużo zdrówka ,szczęścia i spokoju dla ciebie i dla rodzinki